Loțiuni Naturale
Cosmetice Naturale

6 Loțiuni Naturale pentru Îngrijirea Pielii și a Părului

Am vorbit despre creme de față naturale și tratamente naturale pentru acnee, dar ce zici de celelalte 99% din corpul tău? Este timpul să discutăm despre loțiuni naturale pentru piele, care este crucială în special în lunile de iarnă. V-ă sfătuim să verificați ingredientele active atunci când cumpărați un produs cosmetic de îngrijire a pieli….

Am vorbit despre creme de față naturale și tratamente naturale pentru acnee, dar ce zici de celelalte 99% din corpul tău? Este timpul să discutăm despre loțiuni naturale pentru piele, care este crucială în special în lunile de iarnă. V-ă sfătuim să verificați ingredientele active atunci când cumpărați un produs cosmetic de îngrijire a pieli. „Totul trebuie să fie cât mai pur posibil – fără adaosuri chimice și umpluturi care permit unui produs să mențînă o durată de viață mai lungă”. Nu căutați mai departe, avem noi ce trebuie pentru dvs. și am compilat o listă cu cele mai bune 6 loțiuni naturale hidratante, regeneratoare pentru piele și păr.

Toate aceste produse sunt realizate manual doar cu ingrediente 100% naturale extrase de plante medicinale, fructe, flori, daruri ale stupului, combinate în armonie cu uleiuri esențiale pure și alte minunății ale naturii, sub brandul Grădina cu Dragoste. Pune pe pielea ta doar ceea ce poți mânca!

Top 6 Loțiuni Naturale Pentru Îngrijirea Pielii și a Părului

Loțiune Naturală Antirid

1. Loțiune Antirid

Aceasta Loțiune Naturală Antirid cu Imortele de la Gradina cu Dragoste, este realizata manual din ape florale extrem de aromate si uleiuri esentiale certificate cu grad de puritate terapeutic, special alese pentru rolul lor anti-rid.

IngredienteApe florale de imortele, trandafir, hamamelis, Vit. B3, Vit. C, glicerină, keratină vegetală, ulei esențial de imortele, tămâie și trandafir.

Loțiune Naturală Demachiantă

2. Loțiune Demachiantă

Este potrivită atât tenului acneic cât și tenului uscat, cuperotic, datorită prezenței extractului de mușețel cu rol antiinflamator, calmant și cicatrizant.

Contine: extracte uleioase la rece, mix de ape florale, ulei din seminte de caise, extras de musetel, vitamina E, apa, tinctura de propolis, extras de sunatoare, ulei esential de trandafiri.

Ser Antirid cu Acid Hialuronic și Imortele

3. Ser Antirid cu Acid Hialuronic

Acest Ser Antirid cu Acid Hialuronic și Imortele previne efectele îmbătrânirii pielii. Emolient, tonifiant, regenerant. Întreține elasticitatea tenului. Se aplică, înainte de culcare, pe pielea din jurul ochilor în strat subțire și se masează ușor.

IngredienteApe florale de imortele, roinita si trandafir de Damasc,extracte uleioase de  luminita serii, samburi de caise, jojoba, seminte de catina, seminte de coacaze negre, guma xanthan, acizi AHA, acid hialuronic, Vit. B3, ulei esential de seminte de morcov si tamaie.

Ser Natural Depigmentant

4. Ser Depigmentant

Are un conținut ridicat de vitamina C, semințe de morcov sălbatic și alte extracte din plante. Cu rol depigmentar, ingrediente active cu rol antirid și depigmentant, uleiuri presate la rece noncomedogenice.

ConțineProdus obținut din extracte uleioase din gălbenele, roiniță, sovârf și pătrunjel, ceară de albine, ulei din germeni de grâu presat la rece, ulei bio de sâmburi de caise, AHA-acizi din fructe, vitamina C, apă florală de roiniță, acid kojic, ulei esențial de lămâie și ulei esențial de semințe de morcov sălbatic.

Loțiune Regeneratoare pentru Păr

5. Loțiune Regeneratoare pentru Păr

Previne seboreea, mătreața, întărește rădăcinile părului. Se aplică pe scalpul curat,se masează și se lasă să acționeze o ora. Se clătește după necesitate și dorință. Se agită înainte de folosire.

Ingredientetincturi de urzică, nuc, rozmarin, brusture, țintaură, salvie, mesteacăn, lavandă, cimbru, mușețel, ulei esențial de rozmarin, lavandă, geraniu, mesteacăn, cimbru și arbor vitae.

Ser Natural Regenerator cu Spirulină

6. Ser Regenerator cu Spirulină

Ser Natural Regenerator cu Spirulină. Făcut în România din ingrediente 100 naturale, acest ser natural regenerator cu spirulină este compus din extrase uleioase de plante medicinale, fructe, flori, minunății ale stupului și uleiuri esențiale terapeutice.

Conține: ape florale de roiniță, rozmarin, imortele, hamamelis și albăstrele, ulei de sâmburi de caise, semințe de struguri, ulei de jojoba, extrase uleioase la rece de rozmarin, imortele, hamamelis, albăstrele în ulei de semințe de struguri, spirulină, uleiuri esențiale de melaleuca, geraniu, Vit. B3.

Similar Posts

Lasă un răspuns