DoTERRA

Fondată în 2008, doTERRA a fost dezvoltată, având la bază misiunea de a împărtăși uleiurile esențiale de grad testat cu întreaga lume. După ce au observat pe cont propriu beneficiile incredibile ale utilizării acestor resurse prețioase, un grup de profesioniști din domeniul sănătății și afacerilor și-au propus să transforme această misiune în realitate. Aceștia au înființat o companie și au numit-o doTERRA, un derivat din limba latină care înseamnă „Darul pământului”.

Primul obstacol de depășit a fost, totuși, acela de a stabili un standard de calitate într-un domeniu care nu avusese niciodată un standard. Nu a fost suficient doar să pună uleiurile esențiale la dispoziția familiilor din întreaga lume; fondatorii doTERRA și-au luat angajamentul să furnizeze doar cele mai pure și cele mai calitative uleiuri esențiale pentru ca familiile să știe cu siguranță că folosesc numai cele mai bune produse pentru a susține sănătatea și starea de bine pentru cei dragi. Acest angajament a condus la crearea unui nou standard de calitate: CPTG Certified Pure Tested Grade®. Continuare – https://www.doterra.com/RO/ro_RO/about-our-story

 

Afișez 1 - 12 din 182 de rezultate

 • Correct-X doTERRA
  doTERRA

  Correct-X doTERRA

  lei99,00

  Correct-X doTERRA este un unguent natural multifuncțional care ajută la calmarea pielii și la îmbunătățirea procesului natural de revenire a pielii la o stare sănătoasă după ce a fost afectată.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Crema Deep Blue doTerra 120mlCremă Deep Blue doTerra
  doTERRA

  Cremă Deep Blue

  lei267,00

  Cremă Deep Blue este amestecată într-o bază de emolienți hidratanți care vă lasă pielea să fie moale. Este alegerea terapeuților de masaj și a practicanților de sport care folosesc în prezent amestecul de uleiuri esențiale Deep Blue DoTERRA.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Smart & Sassy doTerra 15 ml
  doTERRA

  Smart & Sassy doTerra

  lei198,00

  ​​Uleiul Esențial Slim & Sassy de la DoTerra este un amestec metabolic din uleiuri esentiale pure. Amestecul aromat de Slim & Sassy vă ajută să gestionați foamea pe tot parcursul zilei, sprijinind în același timp metabolismul sănătos și promovând o dispoziție pozitivă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Pastă de Dinți On Guard doTerra
  doTERRA

  Pastă de Dinți On Guard

  lei64,00

  Pastă de dinți On Guard de la doTerra, este făcută din ingrediente naturale, fără flour care ajută la curățarea dinților, reducerea plăcii, și albirea dinților. Amestecul de uleiuri esențiale on guard este alcătuit, din ulei esențial de portocale, cătină, scorțișoară, eucalipt și rozmarin oferă plus de curățire.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esential Air doTerraAir doterra beneficii
  doTERRA

  Air doTerra

  lei185,00

  Un amestec popular de uleiuri esențiale, aroma răcoritoare doTERRA Air poate fi folosită pentru a crea senzații de respirație limpede și ușoară.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Nutrienți pentru oase doTERRA
  doTERRA

  Nutrienți pentru oase doTERRA

  lei122,00

  O dietă bogată în nutrienți esențiali pentru oase este esențială în acești primi ani de dezvoltare a oaselor, dar studiile privind aportul alimentar sugerează că femeile consumă jumătate din cantitățile recomandate de calciu și alți nutrienți pentru oase pentru o sănătate optimă a oaselor.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Difuzor Petal doTerra
  doTERRA

  Difuzor Petal doTerra

  lei340,00

  Difuzor doTerra vaporizator de uleiuri esențiale. Acest difuzor doTerra asistă la dispersarea în aer a uleiurilor esențiale cu scopul inhalării acestora în cel mai eficient mod posibil.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Vitamine A2Z doTerra
  doTERRA

  Vitamine A2Z doTerra

  lei158,00

  doTERRA a2z Chewable este o formulă de vitamine dezvoltată pentru copii și adulți care au dificultăți la înghițirea capsulelor. Combinând un amestec de vitamine B, A, C și E, precum și extracte botanice,  vitaminele doTerra susțin dezvoltarea sănătoasă a celulelor și longevitatea atunci când sunt luate zilnic.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 2% Set HD Clear doTerra
  doTERRA

  Set HD Clear doTerra

  lei396,00

  O linie avansată de produse faciale naturale, HD Clear combină uleiurile esențiale certificate CPTG® și extractele de plante pentru a sprijini pielea. Amestecul erbaceu de uleiuri esențiale care se găsesc în acest Set HD Clear doTerra sunt componente puternice care pot ajuta la promovarea tenului clar și la reducerea erupțiilor.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule Vegetale doTerra
  doTERRA

  Capsule Vegetale doTerra

  lei35,00

  Capsule Vegetale de la doTerra, realizate special pentru a va oferi o modalitate convenabila și sănătoasa de a consuma uleiuri esențiale pe cale orala.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 7% Pachet de 3 Paste de Dinți On Guard
  doTERRA

  Pachet de 3 Paste de Dinți On Guard

  lei168,00

  Pachet de 3 Paste de Dinți On Guard, aceasta pasta ajută la curățarea dinților, reducerea plăcii și albirea dinților cu agenți de lustruire ușori.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • IQ Mega doTerra
  doTERRA

  IQ Mega doTerra

  lei249,00

  IQ Mega doTERRA scoate in evidenta gustul de pește și pune aroma proaspătă a uleiului esențial de portocală doTERRA  în acest supliment omega-3 cu gust excelent și ușor de înghițit, care oferă 1.300 mg de concentrat de omega-3 acizi pe porție. IQ Mega conține substanțele nutritive esențiale DHA și EPA pentru a susține funcția sănătoasă a creierului, cardiovascularului, imunității și articulațiilor.

  AdăugațiSe încarcă Terminat