Capsulele TriEase doTerra, pentru alergii, uleiuri esențiale în capsule. Conține ulei esențial de Mentă, Lămâie și Lavandă în părți egale.

Previne și calmează crizele provocate de alregiile de sezon.

Capsue TriEase doTerra

Uleiul Esențial de Lavandă
Ulei Esențial de Mentă
Ulei Esențial de Lămâie

Calmează pielea în caz de iritații, arsuri, dermatite, accidente sau leziuni, calmează pielea și porii după epilare, calmează sistemul nervos în situații de stres.

Ușurează durerile de cap, deschide căile respiratorii, melioreaza problemele digestive, inspirat din pălmi poate combate greață.

Curată și purifică aerul și suprafețele, detoxifica și ajută digestia, difuzat, energizează, crește motivația, elimina lipiciul, urmele de eticheta, de marker și gumă de mestecat din haine și par.


Cum folosești uleiurile esențiale sau aceste Capsule TriEase doTerra pentru a prevenii, sau a calmă, crizele provocate de alergiile de sezon ?

Protocol pentru adulți:

Capsule TriEase – luați 1-2 capsule pe zi după cum aveți nevoie!

Uleiuri Esențiale – puneți în palmă câte 3 picături de ulei esențial de lavandă, lămâie și mentă, frecați palmele și inhalați! 

Dacă efectul este de scurtă durată puneți alte 3 picături din fiecare ulei mai sus amintit într-un pahar de apă cu miere , suc sau ceai, amestecați bine și beți! Repetați până la ameliorarea sau eliminarea simptomelor, de câte ori este nevoie, dar nu mai mult de 4 ori pe zi! 

Protocol pentru copii:

Copii au nevoie de o cantitate mult mai mică, deoarece sun mult mai receptivi și au corpul mai mic.

Capsule TriEase – 1 capsulă pe zii pentru copii de peste 6 până la 10 ani.

Dacă este nevoie de mai mult, completați tratamentul cu capsulă TriEase cu un amestec din ulei esențial de lavandă, lămâie și mentă sau amestecul de ulei Breathe aplicate topic sau difuzate.