Cosmetice naturale handmade din Grădină cu Uleiuri Esențiale Speciale

  • Cosmetice Naturale Gradina cu Dragoste
    Cosmetice Naturale Gradina cu Dragoste

Cosmetice naturale doar cu ingrediente din natură și uleiuri esențiale

Produse Cosmetice Naturale Handmade, doar cu ingrediente 100% naturale, uleiuri macerate presate la rece, extrase din fructe, flori, plante medicinale, arbori și minunați ale stupului, s-e întâlnesc cu bucurie în: CREME, DEODORANTE, ȘAMPOANE, LOȚIUNI, SĂPUNURI si alte produse cosmetice bio, toate făcute manual după rețete și formule create de Mihaela Stamate.

Ofertă produse cosmetice naturale de la Grădina cu Dragoste

Profită de ofertele din Grădină, creme naturale la 100 ml la prețuri promoționale.

Creme naturale doar cu Ingrediente 100% din natură si uleiuri esențiale

Creme naturale realizante handmade din extracte de plante medicinale, uleiuri esențiale terapeutice și minunății ale stupului, special pentru îngrijirea pielii.

Săpunuri naturale și șampoane din plante, antibacteriene, hidratante

Săpunuri naturale handmade și șampoane realizate manual ceară de albine și plante medicinale combinate în armonie cu uleiuri esențiale pentru toate tipurile de piele și par.

Deodorante naturale cu uleiuri esențiale

Lasa natura sa aibe grija de pielea ta! Antiprespirante si deodorante naturale cu uleiuri esentiale, fara aluminiu, conservanti sau alte substante controversate. Doar cu elemente din natura si uleiuri esentiale.

Loțiuni naturale pentru ingrijirea pielii

Extracte uleioase din plante medicinale, ape floarale, uleiuri esențiale pure și alte minunății ale naturii se gasesc cu bucurie in loțiunile naturale de la Gradina cu Dragoste, special pentru frumusețea tenului dumneavoastră. Încearcă-le și tu!

Uleiuri Esențiale doTerra certificate cu grad terapeutic de puritate

Pe Pământ există o mare varietate de plante de diferite forme, mărimi, culori și arome. Numeroase astfel de plante conțin compuși care în mod tipic nu pot fi văzuți cu ochiul liber — aceștia sunt prezenți în rădăcinile, florile, semințele, scoarța sau alte zone ale plantei.

Acești compuși sunt cunoscuți sub numele de uleiuri esențiale. Sunt extrem de concentrați, acțiunea lor fiind extrem de puternică. Purtând și denumirea de compuși aromatici volatili, uleiurile esențiale conferă plantei aroma proprie, o protejează de condițiile de mediu și insectele dăunătoare și joacă un rol important și în polenizarea plantei. Citeste mai multe

Înrolare doTerra Seturi de uleiuri esențiale

Înscrie-te si tu la doTerra! Cumpara un set de uleiuri essentiale. beneficiezi de 25% reducere, sistem de pucte cadou, oferte lunare. Pentru mai multe informații click aici.

Articole Blog

Rezumat