Publicat pe Lasă un comentariu

Cosmetice Naturale Handmade Romanesti 100% Organice

Produse Cosmetice Naturale Handmade in Romania

Cand vine vorba de cosmetice naturale, este greu sa stii in care branduri poti avea incredere. Multe produse pretind a fi naturale, dar contin ingrediente sintetice potential daunatoare. Pentru o gama de cosmetice de inalta performanta, care sunt facute din ingrediente naturale, organice si non toxice, Mihaela Stamate de la Gradina cu Dragoste este alegerea noastra de Top.

Produsele cosmetice naturale au explodat in ultimii ani. Toata lumea vorbeste despre “Cosmetice Naturale Handmade“, deoarece oamenii au devenit mai constienti de efectele adverse ale anumitor produse chimice, sintetice care se gasesc adesea in cosmeticele de pe piata.

Atentie la produsele “Naturale” !

Cea mai mare diferenta intre cosmeticele naturale si cele sitetice sunt ingredientele. Cele mai multe cosmetice sitetice contin substante precum SLS, Conservanti, Parabeni. Potrivit studiilor, pielea ta poate absorbi pana la 64% din ceea ce ai pus pe ea. Daca gasiti aceasta informatie folositoare, probabil ca este timpul sa treceti pe naturale.

Din pacate, din cauza lipsei de reglementare in industria de cosmetice din EU, multe produse etichetate “natural”de fapt inca contin substante chimice sintetice. Chiar si atunci cand facem cercetarile noastre, am constatat ca nu a fost intodeauna usor sa obtineti raspunsuri definitive cu privire la ce ingrediente au fost folosite in unele branduri.

De ce ai alege cosmeticele naturale de la Gradina cu Dragoste ?

Produsele nu pot fi etichetate “organic” decat daca sunt Certificate Organic, ceea ce insemana ca sunt cel putin 95% formate din ingrediente organice care au fost cultivate si produse fara ingrasaminte sintetice, pesticide, hormoni sau antibiotice si formulate fara OMG-uri, parfumuri sintetice sau nanoparticule.

De aceea va recomad Produsele Cosmetice de la Gradina cu Dragoste, sunt facute Handmade in Romania din extracte de plante, flori, fructe, uleiuri esentiale de la doterra si minunatii ale stupului. Aceste cosmetice naturale de la gradina cu dragoste nu contin chimicale sintetice, SLS-uri, Parabeni sau Conservanti.

Puteti comanda online produsele Gradina cu Dragoste de pe situl PicaturaNaturii.ro la comenzile peste 250 lei va oferim transportul gratuit.