Cum poti ameliora durerea dentitiei de lapte cu uleiuri esentiale?

Dentitia de lapte. cuvantul in sine poate creste nivelu de stres al parintiilor. Stitati ca ii puteti ajuta utilizand uleiuri esentiale pure pentru ameliorarea dureriilor cauzate de dentitie. Unele uleiuri esentiale ajuta la calmarea dureriilor de dentitie la sugari dar si la adolescenti pe care le puteti folosii fara sa va temeti de sanatatea copilului dumneavoastra.

Dentitia sugarilor incepe de la trei luni pana la un an jumate. Copilul dumneavoastra poate fi in disconfort inaite de momentul in care se vede de fapt dintisorul cum patrunde gingia. Unele simptome comune care semnaleaza dentitia la sugari sunt salivarea excesiva, eruptii cutante in jurul gurii, nas infundat, dureri de urechi si insomnie. Aceste uleiuri esentiale pure de la doterra pot ajuta la ameliorarea multor simptome pentru bebelusi si nu numai.

Uleiuri Esentiale Pentru Dentitita Bebelusului

Mai intai, asigurati-va ca aveti Ulei Purtator cum ar fi uleiul de masline, uleiul de migdale dulci sau ulei de cocos pentru amestecarea uleiurilor esentiale. Utilizati o picatura de ulei esential pur pe o lingura de ulei purtator.
Alegeti unu dintre urmatoarele uleiuri esentiale pentru a le amesteca intr-un ulei purtator si pentru a vedea care dintre ele va ajuta cel mai mult la dentitita copilului dumneavoastra.

Pentru Dentitia de Lapte a sugarilor sub 3 luni puteti freca obrajii de-a lungul liniei maxilarului bebelusului cu amestecul de ulei purtator si ulei esential pur de lavanda sau de musetel acestea sunt cele mai sigure pentru sugarii sub 3 luni.

Pentru copiii cu varsta mai mare de 3 luni, puteti aplica pe gingie amestec de ulei purtator, preferabil de cocos le place copiilor cel mai mult si unu sau 2 uleiuri esentiale pure : Ulei Esential Pur de Lavanda, Musetel, Cuisoare, Copaiba, Ghimbir.

Puteti folosi uleiurile tot la 2,3 ore . Luati-va putin timp si masati fata, maxilarul si gingiile copilului intr-o miscare circulara.

Pentru copii cu varsta mai mare de 2 ani puteti utiliza 2 picaturi de ulei esential pe lingura de ulei purtator.

Calmant Natural Pentru Eruptii Dentare

Ingrediente:

1 Lingura Ulei de Cocos

1 Lingura Unt de Cacao

2 Picaturi Ulei Esential de Lavanda sau Musetel, CuisoareCopaiba, Ghimbir

Instructiuni:

  1. Topeste uleiul de cocos si untul de cacao in baie marina si lasal 5 minute la racit.
  2. Adauga unul din uleiurile esentiale pure mentionate mai sus.
  3. Pune amestecul obtinut intr-un recipient de sticla si lasal incontinuare la racit pana se face ca o crema.
  4. Maseaza gingiile copilului cu crema obtinuta pentru calmarea durerilor.

Pin It on Pinterest

Share This