Gama de Produse Deep Blue doTerra Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Gama de Produse Deep Blue doTerra

Gama de Produse Deep Blue doTerra
Gama de Produse Deep Blue doTerra

La ce se folosește, cum, ce uleiuri conține și cât costă Gama de Produse Deep Blue doTerra, întrebări fecvente și răspunsuri despre produsele Deep Blue.

La ce se folosește Deep Blue ?

Gama de Produse Deep Blue doTerra
 • Pentru întindere de tendoane.
 • Analgezic și regenerator pentru încheieturi și glezne scrântite.
 • Împotriva febrei musculare și a durerilor musculare.
 • Preventiv pentru sportivi împotriva accidentărilor.
 • Ameleoreaza simptomelor neplăcute ale reumatismului.
 • Potrivit pentru masaj de relaxare.

Cum se folosește Deep Blue doTerra?

După o zi lungă de muncă, aplică câteva picături de Deep Blue pe partea inferioară a spatelui. Senzația de răcire și calmare a uleiului Deep Blue vă va aduce alinare.

Amestecul de uleiuri esențiale Deep Blue conține proprietăți puternice de calmare și răcire. Aceste proprietăți pot oferi confort sportivilor înainte și după exercițiile fizice și sunt ideale pentru masaje de relaxare.

Creșterea poate provoca disconfort mare și poate fi chiar cauza copiilor de neliniște. Pentru a-ți ajuta copilul, combină amestecul de ulei esențial Deep Blue cu câteva picături de ulei de nucă de cocos fracționat și masează picioarele copilului tău înainte de culcare. Acest lucru va aduce o senzație de răcire și calmare, care va ajuta la ușurarea acestor disconforturi ocazionale.

Nu folosiți la copii cu vârste sub 6 ani! La copii de peste 6 ani numai în cazuri excepționale și diluați cu ulei vegetal (ulei de cocos fracționat, ulei extravirgin de măsline, ulei de migdale dulci, etc).

Ce uleiuri esențiale conține Deep Blue?

Gama de produse Deep Blue de la doTerra este special concepută din uleiuri esențiale cu propietăți antiinflamatorii pentru tratarea afecțiunilor musculare, de articulati și ligamente. doTerra Deep Blue este un amestec de Wintergreen, Camphor, Mentă, Blue Tansy, Mușețel Albastru, Helichrysum și Osmanthus. Aceste uleiuri esențiale lucrează împreună pentru a calmă și a relaxa mușchi și articulațiile.

Pe măsură ce aplici Deep Blue pe zonele unde simți disconfort, veți experimenta beneficiul terapeutic aproape instant, Deep Blue este perfect pentru disconfort al articulațiilor, febra musculară sau dureri. De asemenea, susțin circulația sanguină sănătoasă.

Deep Blue poate fi consumat intern?

Singuru produs care poate fi consumat intern din gama Deep Blue de la doTerra sunt Capsulele Deep Blue care sunt special concepute pentru consumul intern.

Care sunt prețurile și de unde poți să cumpăr produse Deep Blue doTerra?

Gama de produse Deep Blue pot fi cumpărate online direct de pe situl oficial doTerra click aici, sau de direct din shopul nostru online

 • Cel mai convenabil mod de a încerca eficientă produselor Deep Blue de la doTerra este prin achiziționarea mostrelor de cremă deep blue 10x pliculețe de 2 ml la prețul de 9.67 Euro aproximativ 46 Ron
 • Amestecul de uleiul esențial pur Deep Blue la 5 ml costă 47.67 Euro aproximativ 226 Ron
 • Deep Blue Roll-on 10 ml costă 95.33 Euro aproximativ 455 Ron
 • Deep Blue Touch la 10 ml acesta combină Deep Blue cu ulei fracționat de cocos intr-o sticlă cu roll-on pentru o aplicare convenabilă, costă 63.33 Euro aproximativ 302 Ron
 • Cremă Deep Blue la 120 ml costă 47.67 Euro aproximativ 228 Ron
 • Capsule Deep Blue 60 pastile la prețul de 85.67 Euro aproximativ 409 Ron
 • Set Deep Blue conține două creme deep blue la 120 ml și o sticluța cu roll-on de 10 ml de amestec pur de Deep Blue doTerra prețul este de 174.67 Euro aproximativ 835 Ron

Toate produsele doTerra pot fi achiziționate cu 25% reducere de către membri doTerra. Pentru mai multe detali click aici

De ce sunt așa de scumpe produsele Deep Blue doTerra?

Deoarece ingredientele folosite in extragerea acestor uleiuri din Gama de Produse Deep Blue doTerra sunt provenite din întreaga lume și testate cu atenție pentru a avea compuși chimici corecti. Sunt certificate cu grad de puritate terapeutic, nu au nimic adăugat la ele. Alte companii scapă spunând că sunt pure prin amestecarea de uleiuri de calitate inferioară cu uleiurile mai scumpe, astfel încât acestea sunt încă „pure”.

Produse Deep Blue doTerra

Pin It on Pinterest

Share This