Ylang Ylang

Ulei Esențial Ylang Ylang

 • Capsule Serenity doTerra

  Capsule Serenity doTerra

  lei156,00 TVA Inclus

  Complexul Odihnitor dōTERRA Serenity este o combinaţie unică de ulei esenţial de lavandă şi extracte naturale din plante într-o capsulă  vegetală, care ajută la obţinerea unui somn reconfortant fără senzaţie de ameţeală sau somnolenţă a doua zi.

 • Ulei Regenerator pentru Păr

  Ulei Regenerator pentru Păr

  lei115,00 TVA Inclus

  Acest ulei regenerator pentru păr este 100% exclusiv din plante și puterea lor. Plus amestecul de uleiuri vegetale, esențiale și presate la rece cu proprietăți benefice. Ajută la, regenerarea, tonifierea și prevenirea căderii părului.

 • Ulei Esențial TerraShield Spray

  Spray TerraShield doTerra

  lei154,00 TVA Inclus

  TerraShield Outdoor Blend conține uleiuri esențiale puternice și alte uleiuri vegetale cunoscute pentru a asigura protecție în aer liber într-un mod natural și sigur.

 • Ulei Esențial Whisper doTerra

  Ulei Esențial Whisper

  lei165,00 TVA Inclus

  Amestecul de Ulei Esential Whisper de la doTerra pentru Femei este un parfum cu o combinatie complexa de uleiuri esentiale. Fiecare ulei esential din doTerra Whisper Blend for Women ofera o aroma primitoare, dar atunci cand sunt combinate, aceste uleiuri ofera un miros distinct care intriga simturile purtatorului si ale celor care simnt.

 • Cremă Antiinflamatoare

  Cremă Antiinflamatoare

  lei85,00lei155,00 TVA Inclus

  Această crema naturală antiinflamatoare de la Grădina cu Dragoste este un produs 100% organic, bio. Crema antiinflamatoare este făcută handmade din extracte uleioase. Nu conține conservanți, parabeni sau sls-uri.

 • Ulei Esențial Serenity

  Ulei Esențial Serenity

  lei291,00 TVA Inclus

  doTERRA Serenity combină uleiurile esențiale renumite pentru abilitatea lor de a diminua sentimentele de tensiune și pentru promovarea emoțiilor calme și de a susținere a unui somn odihnitor când este folosit aromatic.

 • Ulei Esențial Peace Touch doTerra

  Ulei Esențial Peace Touch doTerra

  lei142,00 TVA Inclus

  Utilizați DoTERRA Peace Touch pentru a promova sentimente de mulțumire, liniște și siguranță atunci când sentimentele anxioase vă copleșesc emoțiile.

 • Ulei Esențial InTune doTerra

  Ulei Esențial InTune

  lei238,00 TVA Inclus

  Amestecul de Ulei Esential InTune Focus este o combinatie brevetata de uleiuri esentiala, selectate cu atentie pentru capacitatea lor de a spori si a sustine puterea de concentrare. Uleiurile esentiale din doTERRA InTune Focus Blend lucreaza impreuna, sustinand eforturile celor care au dificultati in a acorda atentie si a ramane concentrat.

 • Ulei Esențial TerraShield doTerra

  Ulei Esențial TerraShield

  lei86,00 TVA Inclus

  Acest amestec de ulei esential TerraShield de la doTerra se poate folosii atunci cand vine vorba de protectie in aer liber. Nici o aparare nu este mai buna decat ofertele Mamaei Naturii. Printre acestea se numara uleiurile esentiale care asigura o bariera impotriva potentialelor amenintari din mediul inconjurator.