magazin

Ulei Esențial Copaiba

Ulei Esențial Copaiba

241,00 lei

Uleiul de Copaiba este utilizat la scara larga in produsele cosmetice, cum ar fii sapunuri, creme, lotiuni si parfumuri. Incepand cu secolul al XVI-lea, uleiul esential de copaiba a fost utilizat in practicile traditionale de sanatate de catre nativii din nordul si nord-estul Braziliei.

Compare

Descriere

Ulei Esențial Copaiba

Dacă dorești, poți să achiziționezi acest Ulei Esențial Copaiba (15ml) la doar 181 Lei. Înscrie–te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere, oferte și promoții lunare la toate produsele doTerra. Pentru mai multe detalii Click Aici

Acest Ulei esential copaiba este extras din rasina copacului care creste in America de Sud in zona tropicala. Uleiul de Copaiba este utilizat la scara larga in produsele cosmetice, cum ar fii sapunuri, creme, lotiuni si parfumuri. Incepand cu secolul al XVI-lea, uleiul esential de copaiba a fost utilizat in practicile traditionale de sanatate de catre nativii din nordul si nord-estul Braziliei. Similar cu Uleiul Esential de Piper Negru, Copaiba poate ajuta la calmarea sentimentelor anxioase si poate fi aplicat pe piele pentru un ten clar si neted. Loat intern, uleiul esential Copaiba de la doTerra suporta starea de sanatate a sistemului cardiovascular, imunitar, digestiv, nervos si respirator.

Care Sunt Beneficiile Uleiului Esential De Copaiba?

Cum se foloseste uleiul esential de copaiba de la doterra?

  • Adaugati 1-2 picaturi in apa, suc sau ceai pentru a sustine sanatatea sistemului cardiovascular, imunitar, digesti, nervos si respirator.
  • Adugati 1-2 picaturi intr-o casula vegetala ofera suport antioxidant si ajuta la calmarea sistemului nervos.
  • Aplicati topic combinat cu ulei purtator sau cu o crema hidratanta faciala pentru a va mentine pielea curata si pentru a reduce aspectul de pete

Instrucțiunile de utilizare Ulei Esential Copaiba

Difuzat: folositi 1-2 picaturi de ulei esential in difuzorul preferat.

Topic: aplicati 1-2 picaturi in zona dorita. Se dilueaza cu ulei purtator (ulei extravirgin de masline sau ulei fractionat de cocos) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanta.

Uz Intern: diluati o picatura de ulei esential cu ulei extravirgin de masline intr-o capsula vegetala.

Atentie !

  • Sensibilitate cutanta posibila
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati-va medicul
  • Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile
  • Evitati expunerea la soare sau UV timp de 12 ore dupa aplicarea uleiului

Informații suplimentare

Greutate 15 g
Denumirea Latină

Copaifera reticulata

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

Brand

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.