magazin

Ulei Esențial Helichrysum

Ulei Esențial Helichrysum

566,00 lei

Helichrysum a fost folosit in practicile de sanatate pe baza de plante din Grecia Antica, iar uleiul esential este foarte apreciat si cautat datorita beneficiilor care le aduce. Uleiul esential de Helichrysum doTerra este cel mai bine cunoscut pentru propietatile sale de restaurare a pielii. De asemenea denumita „Floarea Vesnica” sau „Immortal„, Helichrysum este utilizat in produse cosmetice anti-imbatranire pentru beneficiile sale de intinerire a pielii.

Compare

Descriere

Ulei Esențial Helichrysum

Dacă dorești, poți să achiziționezi acest Ulei Esențial Helichrysum (5ml) la doar 424 Lei. Înscrie–te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere, oferte și promoții lunare la toate produsele doTerra. Pentru mai multe detalii Click Aici

Uleiul Esential de Helichrysum este extras din florile de „Helichrysum italicum” este o planta perena cu frunze si flori inguste care formeaza un grup de flori in forma de minge galbena auriu. Helichrysum a fost folosit in practicile de sanatate pe baza de plante din Grecia Antica, iar uleiul esential este foarte apreciat si cautat datorita beneficiilor care le aduce. Uleiul esential de Helichrysum doTerra este cel mai bine cunoscut pentru propietatile sale de restaurare a pielii. De asemenea denumita „Floarea Vesnica” sau „Immortal„, Helichrysum este utilizat in produse cosmetice anti-imbatranire pentru beneficiile sale de intinerire a pielii.

Care Sunt Beneficiile Uleiului Esential De Helichrysum?

  • Imbunatateste aspectul pielii.
  • Poate ajuta la promovarea unui metabolism sanatos

Cum se foloseste uleiul esential de helichrysum de la doterra?

  • Aplicati topic pentru a reduce aparitia defectelor.
  • Aplicati pe fata pentru a reduce aspectul ridurilor si pentru a promova un ten tanar si stralucitor.
  • Masati la tample si pe cervicala pentru o senzatie linistitoare.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Helichrysum

Difuzat: folositi 1-2 picaturi de ulei esential in difuzorul preferat.

Topic: aplicati 1-2 picaturi in zona dorita. Se dilueaza cu ulei purtator (ulei extravirgin de masline sau ulei fractionat de cocos) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanta.

Uz Intern: diluati o picatura de ulei esential cu ulei extravirgin de masline intr-o capsula vegetala.

Atentie !

  • Sensibilitate cutanta posibila
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati-va medicul
  • Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile
  • Evitati expunerea la soare sau UV timp de 12 ore dupa aplicarea uleiului

Informații suplimentare

Greutate 5 g
Denumirea Latină

Helichrysum italicum

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

, ,

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.