Ulei Esențial Lavandă

147,00 lei

Stramosii Romani si Egpiteni o foloseau pentru baie si gatit. Din acel moment, multi au descoperit numeroasele beneficii pe care o detine Levantica. Uleiul Esential de Levantica este frecvent utilizat pe scara larga in cosmetice si parfumuri.

Preț Membru doTerra: 110 RON + 21.50 Puncte

Înscrie-te și tu la doTerra, beneficiezi de 25% reducere, puncte cadou, oferte lunare și multe altele, pentru mai multe detalii click aici.
Cum te înscrii la doTerra? Click aici și urmează pași.

Descriere

Ulei Esențial Lavandă doTerra 15 ml certificat cu grad terapeutic de puritate

Uleiul esențial de lavandă este un ulei esențial extras din planta de lavandă. Poate fi luat pe cale orală, aplicat pe piele și respirat prin aromaterapie.

Ulei Esențial Lavandă de la doTerra are o aromă distinctă și poate beneficia pielea în numeroase moduri. Are capacitatea de a diminua acneea și de a reduce ridurile. Poate fi folosit chiar și pentru îmbunătățirea sănătății părului și digestiei. Uleiul Esențial de Levantica este frecvent utilizat pe scara largă în cosmetice și parfumuri.

Cum se folosește uleiul de lavandă pentru piele

Modul în care utilizați uleiul de lavandă depinde de ceea ce tratați. Îl puteți pune pe piele cu sau fără ulei purtător pentru a forma o loțiune. Dacă îl așezați pe o parte deteriorată a pielii, cel mai adesea cel mai bine este să folosiți o bilă de bumbac, care este mai curată decât degetele. Pentru riduri și piele uscată, puteți aplica uleiul direct cu mâinile.

Uleiul de lavandă poate fi, de asemenea, ingerat sub formă de capsule sau utilizat ca abur pentru aromaterapie. În timp ce uleiul de lavandă este relativ sigur, poate provoca disconfort pentru unii. Nu mai folosiți uleiul dacă aveți efecte secundare negative.

Uleiul de lavandă are multe utilizări pentru tratarea pielii. Reduce în mod natural inflamația, reduce durerea și curăță suprafața pielii. Puteți folosi ulei de lavandă pe păr, față, picioare și mâini.

Dacă aveți reacții adverse la utilizarea uleiului, cum ar fi erupții cutanate, încetați utilizarea și discutați cu un medic.

Ulei de lavandă pentru acnee

Uleiul de lavandă ucide bacteriile, iar acest lucru poate preveni și vindeca erupțiilor de acnee. Deblochează porii și reduce inflamația atunci când este pus pe piele. Pentru a utiliza ulei de lavandă pentru acnee, diluați-l în ulei de nucă de cocos sau un alt ulei purtător și aplicați-l pe piele după spălarea feței.

De asemenea, puteți folosi ulei de lavandă ca toner facial. Înmuiați o bilă de bumbac în amestec și apoi frecați-o ușor peste față. Pentru coșuri deosebit de încăpățânate, uleiul de argan poate ajuta la reducerea inflamației. Se amestecă o picătură de ulei de lavandă cu o picătură de ulei de argan și se pune direct pe un cos de două ori pe zi.

Calmează eczema și pielea uscată

Eczema poate apărea oriunde pe corpul tău. Cu eczema, pielea ta devine uscată, mâncărime și solzoasă. Poate apărea ușor sau cronic și în mai multe locații. Deoarece lavanda are proprietăți antifungice și reduce inflamația, aceasta poate ajuta la menținerea eczemelor la atingere.

Uleiul de lavandă poate fi utilizat și pentru tratarea psoriazisului. Uleiul de lavandă vă ajută să vă curățați pielea și să reduceți roșeața și iritarea.

Pentru a utiliza acest ulei esențial pentru eczeme, amestecați două picături cu o cantitate egală de ulei de arbore de ceai, împreună cu două lingurițe de ulei de nucă de cocos. Îl poți folosi zilnic.

Ajută tenul cuperozic

Uleiul de levănțică poate ajuta la roșeața pielii, deoarece reduce inflamația. Poate reduce decolorarea, inclusiv petele întunecate. Uleiul de lavandă ajută la diminuarea petelor și roșeață. Dacă aveți hiper-pigmentare pe pielea dvs., uleiul de lavandă vă poate ajuta și cu acest lucru.

Ulei de lavandă pentru ridurile feței

Radicalii liberi sunt parțial responsabili pentru liniile fine și ridurile de pe față. Uleiul de lavandă este plin de antioxidanți, care vă ajută să vă protejați de radicalii liberi. Pentru a folosi ulei de lavandă pentru riduri, folosiți câteva picături din uleiul esențial împreună cu uleiul fracționat de cocos. Amestecul poate fi folosit ca hidratant o dată sau de două ori pe zi.

Abilitate antiinflamatoare

Inflamațiile dureroase pot fi tratate cu ulei de lavanda. Efectele care diminuează durerea și amorțirea uleiului ajută la calmarea inflamației, în timp ce beta-cariofilena din ulei acționează, de asemenea, ca un antiinflamator natural.

Pentru a trata inflamația pe o arsură, combinați una până la trei picături de ulei de lavandă și una-două lingurițe de ulei de nucă de cocos. Puteți aplica amestecul de trei ori pe zi.

Dacă aveți arsuri solare, un spray de ulei de lavandă vă poate ajuta. Într-o sticlă cu spray, combinați un sfert de cană de suc de aloe-vera, 2 linguri de apă distilată, 10 – 12 picături de ulei de lavandă și ulei de jojoba. Agitați sticla și pulverizați-o pe arsurile solare. Folosiți sprayul de două sau de trei ori pe zi până când arsurile solare se vindecă.

Proprietăți de vindecare a rănilor

Dacă aveți o arsură, tăiere, răzuire sau o altă rană, uleiul de lavandă poate ajuta la accelerarea procesului de vindecare a rănilor. Într-un studiu din 2016, cercetătorii au descoperit că uleiul de lavandă promovează vindecarea țesutului pielii.

Pentru a folosi ulei de lavandă pe răni mici, amestecați trei sau patru picături de ulei de lavandă împreună cu câteva picături de ulei de nucă de cocos sau tamanu. Aplicați amestecul pe rană cu o bilă de bumbac. Dacă rana ta s-a vindecat deja, uleiul de lavandă poate reduce și cicatricile rămase.

Informații suplimentare

Greutate15 g
Denumirea Latină

Lavandula Angustifolia

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

,

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.