Produse Cosmetice Naturale Handmade in Romania | Catalog Produse Cosmetice
0

Cele Mai Bune Produse Cosmetice Naturale Facute in Romania! Catalog Produse Cosmetice Online

Din pacate in lumea in care traim suntem zilnic expusi la foarte multi factori de poluare, chiar si unele produse cosmetice care contin fel si fel de chimicale pot avea efecte nocive asupra organismului nostru. E practic imposibil sa scapam de toti factorii daunatori, dar putem macar sa incercam.

Produsele cosmetice si cele de ingrijire fac parte din viata noastra si nici macar nu ne putem imagina cum e sa traim fara ele. Problema este ca pielea este organul cu cea mai mare suprafata, absoarbe rapid chimicalele din cosmetice, iar efectele lor daunatoare sunt suficient de clarificate.

De ce ai folosi produse cosmetice naturale in locul celor comerciale ?

Sa acordam atentie ritualului de ingrijire si ne informam ce contin produsele pe care le folosim. In plus, e bine sa folosim produse care contin ingrediente cat mai naturale.

  1. – ingredientele pe care le contin produsele cosmetice naturale nu se obtin prin tratamente chimice, astfel incat pericolul absorbtiei in organism a substantelor chimic este practic inexistent
  2. – in loc de uleiuri minerale sau emolienți chimici, se folosesc uleiuri esentiale naturale sau ceara de albine.
  3. – ingredientele sunt de obicei mai concentrate și e nevoie deci de o cantitate mai mica de produs
  4. – nu sunt preparate in cantitati mari și nu au termene de valabilitate foarte mari, asa ca nu apuca sa se invecheasca
  5. – sunt adaptate unor nevoi speciale
  6. – nu contin parabeni sau alte ingrediente nocive.

Pe piata sunt multe cosmetice promovate ca naturale, dar adevarul este ca nu intodeauna putem cunoaste cu adevarat provenienta ingredientelor din care sunt produse.

Am descoperit cu greu o gama de produse cosmetice 100% naturale handmade facute in romania de Mihaela Stamate de la Gradina cu Dragoste. Deocamdata folosesc mai multe produse cum ar fii Pasta Bebe, Deodorantul cu Lavanda.

Catalog Produse Cosmetice Naturale

Puteti gasi catalogul de produse cosmetice 100% naturale romanesti marca Gradina cu Dragoste aici -> https://picaturanaturii.ro/magazin/

Fotografia postată de Gradina Cu Dragoste.

Nu uita să dai Like paginii de Facebook a blogului, dacă nu vrei să ratezi noutățile.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X