Tratament Acnee cu Uleiuri Esentiale
0
Tratament Acnee cu Uleiuri Esentiale

Cum poti sa tratezi Acneea cu Uleiuri Esentiale?

Acest tratament acnee cu uleiuri esentiale de la doTerra este 100% natural si eficient.

Din experineta altor utilizatori, se remarca faptul ca diferitele tipuri de ten vor avea rezultate mai bune cu diferite uleiuri. Astfel incat poate fi necesar sa experimentati pentru a gasi cea mai buna combinatie pentru dvs.

Folositi acest amestec de 2 ori pe zi, dupa curatarea bine a fetei. Adugati 3 pana la 5 picaturi de Ulei Fractionat de Cocos cu 3-4 picaturi de Ulei Esential de Geranium, Ulei Esential de Melaleuca sau Amestecul Purify Cleansing Blend de la doTerra pentru a trata eficient acneea.

Atentie!

Problemele legate de piele pot indica o nevoie de curatare interna. Adaugarea a 1-2 picaturi de ulei esential de Lamaie in apa de baut pe parcursul zilei este o curatare naturala excelenta si delicata. Ajutand acest tratament acnee cu uleiuri esentiale sa fie mai eficient.

Alte Uleiuri Esentiale care pote ajuta la tratarea naturala a acneei: Ulei Esential de Cedru, Chiparos, Tamaie, Lavanda, Lamaie, Ienupar, Lemograss, Petitgrain, Rozmarin, Santal Hawaiian, Cimbru si Coada Soricelului si Amestecul On Guard.

Puteti achizitiona aceste uleiuri esentiale terapeutice de la doterra de pe magazinul nostru online PicaturaNaturii.ro. Sau de pe situl oficial doTerra.com. Poti beneficia de 25% reducere pe viata si multe alte beneficii devenind membru doTerra. Pentru mai multe detalii click aici!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}