Tratament Natural Abces cu Uleiuri Esentiale
0
Tratament Natural Abces cu Uleiuri Esentiale

Tratament Natural Abces cu Uleiuri Esentiale Pure de la doTerra.

Cum tratezi abcesul de puroi in mod natural cu uleiuri esentiale? Pentru acest Tratament Natural Abces cu Uleiuri Esentiale, aveti nevoie de uleiuri esentiale pure. Va recomandam Uleiurile Esentiale de la doTERRA folosite pentru eliminarea abcesului: Ulei Esential de Melaleuca (Arobre de Ceai), Amestecul de Uleiuri Esentiale On-Guard, Ulei Esential de Oregano, Ulei Esential de Lamaie, Ulei Esential de Cuisoare.

Abcesul pe piele, Furuncul

Amestecati 2-3 picaturi de Ulei Esential de Melaleuca cu 2-3 picaturi de Amestec On Guard si aplicati pe zona inflamata la interval de 30-60 de minute. Sau diluati 2-3 picaturi de Ulei Esential de Oregano daca este necesar si nu va arde prea tare cu 2-3 picaturi de Ulei Esential de Lamaie.

Imagini pentru throat abscess

Abcesul periamigdalian, Amigdalita, Rosu in Gat

Adaugati 3 picaturi de Ulei Esential de Lamaie si 3 picaturi de Amestec On Guard intr-un pahar cu apa si faceti gargara 15-20 de secunde dupa care inghititi. Pentru copii, amestecat 2 picaturi de Ulei Esential de Lamaie si 2 picaturi de On Guard intro lingura cu miere de albine si sa inghita usor.


Imagini pentru abscess tooth

Abcesul dentar, Gingivita

Adaugati 2 picaturi de On Guard cu 2 picaturi de Ulei Esential de Cuisoare (sau Ulei Esential de Oregano pentru conditii grave) cu o lingurita de bicarbonat de sodiu si folositi amestecul, spaland dintii de 3 ori pe zii. Aditional adaugati 2 picaturi de On Guard cu 2 picaturi de Ulei de Oregano intr-o capsula vegetala si completati cu ulei de masline sau orice alt ulei vegetal zilnic.

Alte uleiuri esentialce care va pot ajuta in tratarea abcesului.

Alte uleiuri esentiale care pot ajuta eliminarea abceselor de puroi sunt Tamaie, Helichrysum, Lavanda, Musetel Roman si Amestecul Purify.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}