Tratament Natural cu Uleiuri Esentiale pentru Durerii Musculare
0
Uleiuri Esentiale pentru Durerii Musculare

Unguent 100% Natural cu Uleiuri Esentiale pentru Durerii Musculare

Indiferent daca esti un sportiv care constant isi depaseste limitele sau un parinte epuizat de cei micii, vei avea probleme cu durerile musculare provocate in urma efortului depus. Dar atunci cand se intampla, ti-ar place sa ai la indemana o Crema Naturala Antiinflamatoare fara fel si fel de chimichale.

De ce ai folosi un Unguent 100% Natural Antiinflamator ?

In Romania sunt o multime de creme, geluri, unguente, uleiuri si lotiuni pentru dureri musculare care contin tot felu de ingrediente la care debea le putetm pronunta numele.Chiar daca putem, de unde provin si cum is facute aceste ingrediente? Pentru durerile musculare va recomand crema antiinflamatoare cu ardei iute si untul pamantului 100% naturala facuta in romania. Click aici pentru mai multe informatii. Sau de ce nu va faceti o crema naturala impotriva durerilor musculare acasa.

Reteta Tratament Durerii Musculare cu Uleiuri Esentiale doTerra

Ingrediente:
60g Ulei de Cocos
20 picaturi de Ulei Esențial de Brad Alb
20 picaturi de Amestec Ulei Esential Wintergreen
10 picaturi de Ulei Esential Lemongrass sau Musetel
10 picaturi de Ulei Esential de Menta

Instructiuni:
Puneti uleiul de cocos intr-un recpient de sticla si lasatil la cald pana devine lichid, adaugati mixul de uleiuri esentiale pure de la doterra amestecati bine dupa care aplicati masand usor muschiul inflamat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X