Tratament Natural pentru Regenerarea Parului
0
Tratament Natural pentru Regenerarea Parului

Reteta Pentru Regenerarea Parului in mod Natural cu Uleiuri Esentiale Pure

Tratament Natural pentru Regenerarea Parului. Regenereazati parul in mod natural cu ajutorul uleiurilor esentiale pure de la doTerra. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de Ulei Esential Pur de RozmarinUlei Esential Pur de Menta si Ulei Esential Pur de Melaleuca. Amestecati 10 picaturi din fiecare ulei esential cu 60 ml de apa purificata si aplicati dupa fiecare baie si inainte de culcare in m-ai putin de 2 luni ve-ti avea rezultatele dorite.

Ulei Esential Pur de Rozmarin

Rozmarinul este un arbust aromat considerat sacru de greci antici. Impreuna cu aplicatile sale culinare, rozmariunul are multe beneficii precum: echilibra androgenul si estrogenul din corp, reduce DHT (dihiroxitestosteron) imbunatatind cresterea parului si sanatatea prostatei.

Ulei Esential Pur de Menta

Frunzele de Menta contin o cantitate mare de uleiuri volatile, substante polifenolice, taninuri, flavonoizi şi principii amare. Uleiul volatil din menta este compus din mentol, mentona, mentofuran, carvacrol, timol. Datoritã continutului sau de uleiuri volatile este mult folosit nu doar ca medicament, ci şi ca aromatizant în industria cosmetica şi alimentara.

Ulei Esential Pur de Melaleuca

Melaleuca are un continut mare de terpene, mai ales de 4-terpinol, considerat un antiseptic bland, dar extrem de eficient. Uleiul esenţial este folosit pentru infecţii ale pielii, inclusiv acneea şi pediculoza, precum şi pentru prevenirea infectarii taieturilor si ranilor, candidozei şi altor infecţii vaginale si ajută la calmarea arsurilor solare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}