Uleiuri doTERRA Catalog 2021
Ghid Uleiuri Esentiale

Uleiuri doTERRA Catalog 2021

Rezumat Uleiuri doTERRA catalog produse 2021 O scurta istorie a companiei doTerra Responsabilitatea Corporativă și Etică Calitatea uleiurilor, Certificate cu grad de puritate terapeutic (CPTG) Detalile standardului CPTG sunt: Prețuri Uleiuri doTerra Catalog 2021 Uleiuri doTERRA catalog produse 2021 Uleiuri doTerra, sunt cele mai cunoscute uleiuri esențiale disponibile pe piață astăzi. Numele „dōTERRA®” provine din…

Uleiuri doTERRA catalog produse 2021

Uleiuri doTerra, sunt cele mai cunoscute uleiuri esențiale disponibile pe piață astăzi. Numele „dōTERRA®” provine din sensul latin al „Darul Pământului”. De acord – este puțin greu de scris și există multe variante ale numelui: dōTERRA, dōterra … Sunt la fel și sper să nu folosesc pe niciunul în mod greșit și să jignesc pe cineva în acest articol despre uleiuri doterra.

Uleiuri doTERRA Catalog 2021

O scurta istorie a companiei doTerra

Compania de uleiuri esențiale dōTERRA a fost înființată în primăvara anului 2008 de un grup de 7 profesioniști fondatori din domeniul sănătății și al afacerilor, care au ajuns la concluzia că angajamentul, muncă grea și ajutorul altor persoane cu pasiune și viziune similare ar putea aduce un nou standard de uleiuri esențiale terapeutice pentru lume.

S-ar putea să vă fie interesant faptul că patru dintre profesioniștii fondatori de la doTERRA sunt foști angajați ai Young Living. Desigur, acest lucru nu a mers exact atât de bine, iar Young Living a început un proces – dar bătălia de cinci ani dintre Young Living și doTERRA s-a încheiat în 2017 în, unde au fost eliminate acuzațiile împotriva doTerra.

Toți acești profesioniști au împărtășit experiențe personale cu beneficiile profunde ale uleiurilor esențiale care îmbunătățesc viața, așa că au dorit să creeze un produs din uleiuri esențiale care să atragă toți oamenii – de la cei care nu știu nimic despre uleiurile esențiale, până la cei care se considerau experți în domeniu.

Responsabilitatea Corporativă și Etică

Deoarece multe dintre uleiurile esențiale dōTERRA provin din țările în curs de dezvoltare, dōTERRA și-a creat programul „Co-Impact Sourcing ™”, care servește pentru a îmbunătăți viețile și comunitățile din întreaga lume. Programul ajută la crearea de alianțe sau coaliții de cultivatori și distilatori care să asigure comunităților locale să primească plăți corecte și în timp util pentru a-și susține familiile și comunitățile. dōTERRA colaborează cu aceste coaliții pentru a oferi resursele, instrumentele și instruirea necesare pentru a asigura un parteneriat de lungă durată.

Calitatea uleiurilor, Certificate cu grad de puritate terapeutic (CPTG)

Standardul de calitate a uleiurilor esențiale CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) este ceea ce dōTERRA apreciază și etichetează calitatea uleiului esențial. Este un proces de certificare sofisticat care se străduiește să reprezinte doar cele mai sigure și mai benefice uleiuri disponibile în lume astăzi.

Detalile standardului CPTG sunt:

Pentru ca aceste uleiuri doterra să fie certificate CPTG cu grad terapeutic de puritate, uleiul trebuie să fie:

  • Pur și natural, cu compuși aromatici extrași cu atenție din plante
  • Fără umpluturi sau ingrediente artificiale; nici o diluare a calităților active
  • Fără contaminanți, pesticide sau reziduuri chimice
  • Testat riguros pentru standardele de compoziție chimică
  • Testat încrucișat folosind spectrometrie de masă și cromatografie de gaze pentru a asigura puritatea exactă și potența compoziției
  • Provenită de o rețea globală de chimiști și cultivatori pentru a asigura speciile corecte, creșterea în medii ideale și că materiile prime vegetale au fost recoltate cu atenție la momentul potrivit

Acum, înainte de a vă gândi că totul este bun sau rău și ca ar trebui, sau nu, să cumpărați de la doTerra, permiteți-mi să pun acest lucru în perspectivă: NIMENI nu guvernează termenul „100% pur”. Sau „grad terapeutic”, de altfel. Industria uleiurilor esențiale nu este reglementată de FDA pentru tratarea bolilor.

Prețuri Uleiuri doTerra Catalog 2021

Similar Posts

One Comment

Lasă un răspuns