„Magazin Online de Uleiuri Esentiale Pure si Produse Cosmetice 100% Naturale facute din Extract de Plante Medicinale si Minunati ale Naturii .”Picatura Naturii

Despre

Noi
Suntem Corina si Alex iar povestea noastra incepe din dragostea pentru natura si tot ce -i natural 🙂 2011 a fost un an de rascruce in viata noastra, o problema de sanatate ne-a facut sa intelegem ce importanta este cu adevarat sanatatea si a inceput marea schimbare , am inceput sa dam importanta unor lucruri marunte , care pana atunci nu ne preocupau : ce bagam in gura , ce punem pe noi, etc. Au aparut si 2 fiinte minunate ,2 copilasi , care ne-au dat si mai multa forta si ne-au intarit convingeriile, ca trebuie sa revenim la ceva ce s-a pierdut, la simplitate , la firescul Natural . Asa ca am devenit , cum imi zic mai multe prietene , mamica bio-eco frendly cu misiunea de a promova tot ce folosim si e natural.

De ce ai alege

Picatura Naturii?
Picatura Naturii va ofera o gama unica de produse cosmetice 100% naturale facute din extracte de plante medicinale si uleiuri esentiale pure.
 Aceste produse cosmetice naturale sunt facute de Mihaela Stamate sub marca Gradina cu Dragoste . Majoritatea ingredientelor sunt culese de ea, puse la macerat si extrase la rece , la care adauga uleiuri esentiale doTerra cu multa dragoste si pasiune .
Produsele Gradina cu Dragoste NU CONTIN CONSERVANTI SAU PARABENI
Oferim Transportul Gratuit la comenzile de peste 250 Lei.