Despre Noi

În primul rând, bine ai venit pe magazinul nostru virtual

De ce Picatura Naturii ?

Suntem Corina și Alex iar povestea noastră începe în 2011, un an de răscruce în viața noastră, o problemă de sănătate ne-a făcut să înțelegem cu adevărat importanța sănătății și că trebuie să revenim la firescul natural care din păcate s-a cam pierdut în societatea modernă, în goana după consumul excesiv de produse „de marca”. Și atunci a început marea schimbare!

Am început să dăm importantă unor lucruri care până atunci ni se păreau mărunte și nu ne preocupau. Ce mâncăm? Ce punem pe noi? Ce înseamnă și ce fac toate aceste ingrediente, pe care le găsim în multe produse și pe care le folosim zilnic?

Despre Noi
Despre Noi

SĂNĂTATE DIN NATURĂ ÎNTR-O SINGURĂ PICĂTURĂ.

Căutând răspunsuri și punând întrebări, am început să folosim produse cât mai naturale și ecologice, având în vedere dependența noastră de natură și puterea ei vindecătoare.

În 2013 a apărut și primul copil Alex Jr., care ne-a dat mari bătăi de cap, având pielea mai sensibilă și cu ajutorul scutecelor din comerț, ne-am luptat cu mai multe forme de dermatită și iritații de scutec.

Până am descoperit-o pe Mihaela Stamate, creatoarea cosmeticelor magice de la Grădina cu Dragoste. Care ne-a făcut cunoștiință cu produsele ei 100% naturale și cu uleiurile esențiale de la DoTerra.


Dacă și Tu consideri că Natura vindecă trup și suflet te invităm să încerci produsele de pe pagină noastră!

Între timp a apărut și Daniel, o altă ființă minunată în viața noastră, care vine ca oricare copilaș cu bucurii dar și cu probleme gen (răceli, otite, iritații, dermatite). Peste care am trecut rapid și cu succes folosind aceste produse.

Astfel am devenit părinții bio-eco frendly cu misiunea de a promova natura si beneficiile sale, si produsele pe care le folosim.

Din vorbă-n vorbă tot mai multe cunoștiințe au început să apeleze la noi pentru aceste produse și așa a apărut Picătura Naturii.