Skip to content
Picatura NaturiiPicatura Naturii
  • Acasă
  • Despre Noi
  • Magazin
  • Blog
  • Contact
  • Promoții
  • Uleiuri EsențialeExpand
    • Simple
    • Amestecuri brevetate
    • Cu roll-on
    • Accesorii
  • Pachete și colecțiiExpand
    • Set-uri de înscriere doTerra
    • MetaPWR doTerra
    • Deep Blue doTerra
    • On Guard doTerra
    • Air doTerra
    • Balance doTerra
    • doTerra Kids
  • Cosmetice NaturaleExpand
    • Îngrijire personală
    • Protecție solară
  • Suplimente Naturale
  • Detergenți Bio
Picatura NaturiiPicătura Naturii
Home / Rețete pentru Gătit / Granola cu scorțișoară și migdale cu ulei esențial
Rețete pentru Gătit

Granola cu scorțișoară și migdale cu ulei esențial

Granola cu scorțișoară și migdale cu ulei esențial

Să-ți faci propriul granola cu ulei esențial este o modalitate excelentă de a te asigura că este atât sănătos, cât și delicios. Această rețetă de granola este făcută cu ingrediente delicioase și sănătoase, încălzite cu o notă de ulei de scorțișoară. Bucurați-vă de această granola peste iaurt.

Ingrediente

4 căni de ovăz
2 căni de nucă de cocos mărunțită neîndulcită
1 ½ cană de migdale feliate
2 linguri de semințe de chia
¼ cană făină din semințe de in
1 linguriță sare
1 cană cireșe uscate
1 cană de merisoare uscate
½ cană miere
¼ cană sirop de arțar
½ cană ulei de cocos
10 picături de ulei esențial de scorțișoară doTerra

Instrucțiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 160 °C
  2. Într-un castron mare de sticlă, combinați ovăzul, nuca de cocos mărunțită, migdalele feliate, semințele de chia, făina din semințe de in și sarea. Se amestecă pentru a combina.
  3. Într-o cratiță mică, la foc mediu, topește împreună mierea, siropul de arțar și uleiul de cocos.
  4. Turnați amestecul lichid peste amestecul de ovăz. Adăugați ulei esențial. Se amestecă până se combină bine.
  5. Se toarnă amestecul pe o tavă mare de metal și se da la cuptor.
  6. Amestecați granola la fiecare zece minute pentru a ajuta granola să se coacă uniform.
  7. Coaceți timp de 30-40 de minute sau până când granola devine maro auriu. Odată gata, se scoate din cuptor și se lasă să se răcească.
  8. Adăugați cireșe uscate și merișoare. Depozitați într-un recipient etanș.

Sfat: Similar cu prăjiturile, granola continuă să se gătească pe măsură ce se răcește.

Post Tags: #Granola cu scorțișoară#Granola cu scorțișoară și migdale
Picatura Naturii

Administrator

Facebook Instagram YouTube Pinterest

Navigare în articole

Previous Previous
doTERRA Deep Blue, unguentul calmant, răcoritor #1
NextContinue
Cele mai bune uleiuri esențiale pentru începători

Get in touch

Facebook Instagram YouTube
  • Comandă / Livrare / Plată
  • Retur și anulare
  • Politică Cookie
  • Politică de confidențialitate
  • Termeni și Condiții

© 2022 Picatura Naturii - by Digital Wiz

Review Cart

Niciun produs în coș.

Lost your password?


Don't have an account yet? Sign up

  • Promoții
  • Uleiuri Esențiale
    • Simple
    • Amestecuri brevetate
    • Cu roll-on
    • Accesorii
  • Pachete și colecții
    • Set-uri de înscriere doTerra
    • MetaPWR doTerra
    • Deep Blue doTerra
    • On Guard doTerra
    • Air doTerra
    • Balance doTerra
    • doTerra Kids
  • Cosmetice Naturale
    • Îngrijire personală
    • Protecție solară
  • Suplimente Naturale
  • Detergenți Bio
  • Blog
  • Despre Noi
  • Contul Meu
    • Finalizare comandă
    • Coș Cumpărături
  • Informați
    • Politica de retur
    • Comandă / Livrare / Plată
    • Declarație de Confidențialitate
    • Termeni și Condiții
  • Contact