Rozmarin

Afișez toate cele 12 rezultate

 • Pastă de Dinți On Guard doTerra
  doTERRA

  Pastă de Dinți On Guard

  lei62,00

  Pastă de dinți On Guard de la doTerra, este făcută din ingrediente naturale, fără flour care ajută la curățarea dinților, reducerea plăcii, și albirea dinților. Amestecul de uleiuri esențiale on guard este alcătuit, din ulei esențial de portocale, cătină, scorțișoară, eucalipt și rozmarin oferă plus de curățire.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Biluțe On Guard doTerra
  doTERRA

  Biluțe On Guard doTerra

  lei104,00

  Aceste Biluțe cu Ulei Esențial On Guard oferă o doză de amestec de uleiuri esențiale de portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin , toate în capsule mici de legume care se dizolvă în gură pentru a împrospăta respirația și pentru a susține sistemul imunitar.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule On Guard doTerra
  doTERRA

  Capsule On Guard

  lei185,00

  DoTERRA On Guard + este o modalitate narturală de a întări și de a menține funcția imună sănătoasă atunci când amenințările de sezon sunt ridicate.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • IQ Mega doTerra
  doTERRA

  IQ Mega doTerra

  lei246,00

  IQ Mega doTERRA scoate in evidenta gustul de pește și pune aroma proaspătă a uleiului esențial de portocală doTERRA  în acest supliment omega-3 cu gust excelent și ușor de înghițit, care oferă 1.300 mg de concentrat de omega-3 acizi pe porție. IQ Mega conține substanțele nutritive esențiale DHA și EPA pentru a susține funcția sănătoasă a creierului, cardiovascularului, imunității și articulațiilor.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial On Guard doTerra
  doTERRA

  On Guard doTerra

  lei261,00

  Amestecul de Ulei Esential On Guard de la doTERRA, ofera o alternativa naturala si eficienta pentru intarirea sistemului imunitar atunci cand este utilizat intern. doTERRA On Guard protejeaza impotriva racelilor sezoniere cu uleiuri esentiale cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra sistemului imunitar.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Adaptiv doTerra
  doTERRA

  Adaptiv doTerra

  lei297,00

  Amestecul Adaptiv ajută la îmbunătățirea atenției, în timp ce ușurează corpul și mintea. Atunci când stresul și tensiunea par a fi necruțătoare,Adaptiv doTerra este soluția precisă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • On Guard Touch doTerra
  doTERRA

  On Guard Touch doTerra

  lei168,00

  Perfect atât pentru copii, cât și pentru adulți, DoTERRA On Guard Touch poate fi aplicat topic pe piept și pe tălpile picioarelor atunci când amenințările sezoniere sunt ridicate și pentru a experimenta aroma ei energizantă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esential Motivate doTerra
  doTERRA

  Motivate doTerra

  lei177,00

  Esti fustrat la locul de munca ? Ai restante in ciuda eforturilor facute? Opriti, resetati si reporniti cu doTerra Motivate Encouraging, acest  amestec de uleiuri esentiale de Menta, Clementine, Coriandru, Busuioc, Yuzu, Melissa, Rozmarin si Vanilie va va ajuta sa va dezlantuiti puterile creative si sa gasiti curajul care vine din nou, sa credeti in voi insiva.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial PastTense doTerra
  doTERRA

  PastTense doTerra

  lei149,00

  Acest Ulei Esențial PastTense de la doTerra este un amestec distinctiv de uleiuri esentiale terapeutice cu efectele de echilibrare a emotilor. Cunoscute pentru efectele sale linistitoare asupra mintii, cat si asupra corpului, uleiurile esentiale din doTerra PastTense Essential Oil Blend promoveaza rapid sentimente de relaxare si emotii calme.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Motivate Touch doTerra
  doTERRA

  Motivate Touch doTerra

  lei117,00

  Cu toții ne împiedicăm viața, determinându-ne să ne îndoim sau să simțim pesimist. doTERRA Motivate Touch vă va ajuta să vă dezlănțuiți puterile creative și să găsiți curajul care vine de la a fi din nou în voi înșivă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Zendocrine doTerra
  doTERRA

  Zendocrine doTerra

  lei185,00

  Acest Ulei Esențial Zendocrine de la doTerra este un amestec puternic care combina uleiuri esentiale cunoscute pentru abilitatile lor de detoxifiere si capacitatea de a sustinere a organismului sanatos si uleiuri purificatoare care lupta impotriva substantelor nesanatoase

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Thinker doTerra
  doTERRA

  Thinker doTerra

  lei122,00

  Pe bază de plante și ușor dulce, aroma unică a Thinker doTerra ajută la crearea unui mediu de pozitiv și de susținere pentru timpul de lucru și de studiu.

  AdăugațiSe încarcă Terminat