Ylang Ylang

Ulei Esențial Ylang Ylang

Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

 • Capsule Serenity doTerra
  doTERRA

  Capsule Serenity doTerra

  lei152,00

  Complexul Odihnitor dōTERRA Serenity este o combinaţie unică de ulei esenţial de lavandă şi extracte naturale din plante într-o capsulă  vegetală, care ajută la obţinerea unui somn reconfortant fără senzaţie de ameţeală sau somnolenţă a doua zi.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Whisper doTerra Touch
  doTERRA

  Whisper doTerra

  lei198,00

  Amestecul de Ulei Esential Whisper de la doTerra pentru Femei este un parfum cu o combinatie complexa de uleiuri esentiale. Fiecare ulei esential din doTerra Whisper Blend for Women ofera o aroma primitoare, dar atunci cand sunt combinate, aceste uleiuri ofera un miros distinct care intriga simturile purtatorului si ale celor care simnt.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Spray TerraShield doTerra
  doTERRA

  Spray TerraShield doTerra

  lei149,00

  TerraShield Outdoor Blend conține uleiuri esențiale puternice și alte uleiuri vegetale cunoscute pentru a asigura protecție în aer liber într-un mod natural și sigur.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Terrashield doTerra
  doTERRA

  TerraShield doTerra

  lei86,00

  Acest amestec de ulei esential TerraShield de la doTerra se poate folosii atunci cand vine vorba de protectie in aer liber. Nici o aparare nu este mai buna decat ofertele Mamaei Naturii. Printre acestea se numara uleiurile esentiale care asigura o bariera impotriva potentialelor amenintari din mediul inconjurator.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 16% Ulei Esențial Serenity doTerra
  doTERRA

  Serenity doTerra

  lei250,00

  doTERRA Serenity combină uleiurile esențiale renumite pentru abilitatea lor de a diminua sentimentele de tensiune și pentru promovarea emoțiilor calme și de a susținere a unui somn odihnitor când este folosit aromatic.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Peace Touch doTerra
  doTERRA

  Peace Touch doTerra

  lei154,00

  Utilizați DoTERRA Peace Touch pentru a promova sentimente de mulțumire, liniște și siguranță atunci când sentimentele anxioase vă copleșesc emoțiile.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial InTune doTerra
  doTERRA

  InTune doTerra Touch

  lei262,00

  Amestecul de Ulei Esential InTune Focus este o combinatie brevetata de uleiuri esentiala, selectate cu atentie pentru capacitatea lor de a spori si a sustine puterea de concentrare. Uleiurile esentiale din doTERRA InTune Focus Blend lucreaza impreuna, sustinand eforturile celor care au dificultati in a acorda atentie si a ramane concentrat.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 21% Ulei Esențial Deep Blue doTerra
  doTERRA

  Deep Blue doTerra

  lei200,00

  DoTERRA DeepBlue este perfect pentru un masaj linistitor după o zi lungă de lucru sau de antrenament intens. Ulei Esential Deep Blue de la doTerra este un amestec de Uleiuri Esentiale de: Wintergreen, Camfor, Menta, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Mușețel Marocan și Osmanthus, toate au proprietăți , calmante, de stimulare a circulației sanguine.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 18% Deep Blue Touch doTerra
  doTERRA

  Deep Blue Touch doTerra

  lei250,00

  DoTERRA Deep Blue este perfect pentru un masaj liniștitor după o zi lungă de lucru. Wintergreen, Camfor, Menta, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Mușețelul Albastru și Osmanthus lucrează împreună pentru a se calma și răci.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Elevation doTerra
  doTERRA

  Elevation doTerra

  lei317,00

  Elevation de la doTerra este amestecul perfect pentru acele momente in care trebuie sa va revitalizati. Acesta combinatie de uleiuri esentiale pure va pot ridica starea de spirit si va pot mari energia. Elevation Joyful Blend combina aromele florale de Lavandin, Lavanda, Melissa, Ylang Ylang si Osmanthus cu Tangerine, Elemi, Santal si Lamaie pentru a crea un amestec unic care promoveaza o stare de spirit pozitiva si sentimente de incredere.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial ClaryCalm doTerra
  doTERRA

  ClaryCalm doTerra

  lei206,00

  Uleiul Esențial ClaryCalm este un amestec de uleiuri esentiale care asigura un efect racoritor si calmant in timpul zilelor delicate ale unei femei. ClaryCalm de la doTerra este o combinatie de Salvie, Lavanda, Bergamota, Musetel Roman, Cedar, Ylang Ylang, Geranium, Fenicul, Seminte de Morcov, Palmarosa si Vitex

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 8% Baton Deep Blue Stick doTerra
  doTERRA

  Baton Deep Blue

  lei170,00

  Infuzat cu Deep Blue® doTERRA care conține uleiuri esențiale CPTG Certified Pure Tested Grade™, plus proprietățile benefice ale Copaiba, Deep Blue Stick este o ușurare puternică cu acțiune rapidă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat