Uz intern

Administrarea internă a uleiurilor esențiale se face la recomandarea unui
specialist în aromaterapie. Se pot adauga în mâncare, apă, smoothie-uri, lapte,
ceai, miere sau încapsulate. Atenție, urmăriți indicațiile de pe etichetă, nu toate
uleiurile esențiale pot fi luate intern. Pentru copii doar după 10 ani se recomandă
ingerarea lor.

Afișez 1 - 12 din 67 de rezultate

 • Smart & Sassy doTerra 15 ml
  doTERRA

  Smart & Sassy doTerra

  lei200,00

  ​​Uleiul Esențial Slim & Sassy de la DoTerra este un amestec metabolic din uleiuri esentiale pure. Amestecul aromat de Slim & Sassy vă ajută să gestionați foamea pe tot parcursul zilei, sprijinind în același timp metabolismul sănătos și promovând o dispoziție pozitivă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule ZenGest doTerra
  doTERRA

  Capsule ZenGest doTerra

  lei140,00

  DigestZen/ZenGest conţine o combinaţie unică de uleiuri esenţiale de ghimbir, mentă, chimen, anason, coriandru, tarhon şi fenicul care ajută digestia şi uşurează disconfortul stomacal ocazional într-un mod blând şi natural – toate într-o capsulă vegetală care se dizolvă cu uşurinţă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule TriEase doTerra
  doTERRA

  Capsule TriEase doTerra

  lei154,00

  Capsulele TriEase au fost concepute să vă ofere un plus de sănătate şi sunt folosite atât de cei începători cât şi de cei avansaţi în utilizarea uleiurilor esenţiale. Fiecare capsulă conţine părţi egale de uleiuri esenţiale de lămâie, mentă şi lavandă.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule Serenity doTerra
  doTERRA

  Capsule Serenity doTerra

  lei152,00

  Complexul Odihnitor dōTERRA Serenity este o combinaţie unică de ulei esenţial de lavandă şi extracte naturale din plante într-o capsulă  vegetală, care ajută la obţinerea unui somn reconfortant fără senzaţie de ameţeală sau somnolenţă a doua zi.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Vitamine A2Z doTerra
  doTERRA

  Vitamine A2Z doTerra

  lei144,00

  doTERRA a2z Chewable este o formulă de vitamine dezvoltată pentru copii și adulți care au dificultăți la înghițirea capsulelor. Combinând un amestec de vitamine B, A, C și E, precum și extracte botanice,  vitaminele doTerra susțin dezvoltarea sănătoasă a celulelor și longevitatea atunci când sunt luate zilnic.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Biluțe On Guard doTerra
  doTERRA

  Biluțe On Guard doTerra

  lei104,00

  Aceste Biluțe cu Ulei Esențial On Guard oferă o doză de amestec de uleiuri esențiale de portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin , toate în capsule mici de legume care se dizolvă în gură pentru a împrospăta respirația și pentru a susține sistemul imunitar.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule On Guard doTerra
  doTERRA

  Capsule On Guard

  lei185,00

  DoTERRA On Guard + este o modalitate narturală de a întări și de a menține funcția imună sănătoasă atunci când amenințările de sezon sunt ridicate.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Lămâie doTerraUlei de Lămâie doTerra
  doTERRA

  Lămâie doTerra

  lei84,00

  Uleiul de lămâie doTERRA are proprietăți de curățare, purificare și revigorare pentru un impuls pozitiv și înălțător pe tot parcursul zilei. Cumpărați cel mai bine vândut ulei de lămâie.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Melaleuca doTerraUlei de Melaleuca
  doTERRA

  Melaleuca doTerra

  lei144,00

  „Arborele de ceai” sau uleiul esențial de Melaleuca, este cel mai bine cunoscut pentru calitățile sale purificatoare, este foarte util pentru curățarea pielii și a suprafețelor din casă și pentru purificarea aerului.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Capsule Slim & Sassy doTerra
  doTERRA

  Capsule Slim & Sassy

  lei228,00

  Aceste Capsule Slim & Sassy de la doTerra conține uleiuri esențiale de grapefruit și lămâie, ambele având un conținut ridicat de limonen pentru a ajuta la purificarea și curățarea corpului, în timp ce mentă mărește digestia și ajută la reducerea apetitului.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • - 12% Vitamine A2Z și IQ Mega doTerra
  doTERRA

  Vitamine A2Z și IQ Mega doTerra

  lei342,00

  Combinate pentru a oferi substanțele nutritive necesare în forme ușor de luat, Vitamine doTERRA a2z și IQ Mega două produse bogate în substanțe nutritive care funcționează împreună pentru a oferi o bază pe tot parcursul vieții, vitalitate și bunăstare.

  AdăugațiSe încarcă Terminat
 • Ulei Esențial Oregano doTerradoterra oregano
  doTERRA

  Oregano doTerra

  lei177,00

  Cunoscut ca un condiment popular pentru gătit, uleiul de oregano doTerra acționează și ca un agent de curățare puternic și oferă antioxidanți puternici — extinzându-și utilizările mult dincolo de bucătărie.

  AdăugațiSe încarcă Terminat