Caraway doTerra

lei70,00 TVA Inclus

Faceți loc pentru Caraway! Uleiul esențial de chimion provine de la planta de chimion, un membru al familiei de morcovi și un verișor pentru mărar, fenicul, anason și chimen.

Stoc epuizat

Cosmetice Vegane 100% Doar cu Ingrediente din Natură

  • Terminat Livrare prin curier rapid
  • Terminat Retur Gratuit
  • Terminat Plata Securizată
PLATA SECURIZATĂ

Descriere

Ulei esential de Caraway doTerra 5ml Certificat CPTG

Faceți loc pentru Caraway doTerra! Uleiul esențial de chimion provine de la planta de chimion, un membru al familiei de morcovi și un verișor pentru mărar, fenicul, anason și chimen. Semințele de chimen pot fi mici, dar aceste pachete mici produc un ulei esențial care conține compuși care oferă o serie de proprietăți puternice.

Aroma distinctă provine de la D-Carvone, care face din semințele crude aroma stelară a felurilor de mâncare precum varza murată în stil bavarez, pâinea de secară și cârnații germani. Urmează limonenul, un component care se găsește în mod obișnuit în uleiurile citrice, cunoscut pentru proprietățile sale de curățare. Acest lucru face ca uleiul esențial de Caraway să fie un instrument ideal pentru îngrijirea orală și pentru menținerea aspectului curat al dinților.

Caraway doTerra Beneficii

Aplicați o picătură de ulei de Caraway pe periuța de dinți atunci când vă spălați dinții atât dimineața, cât și noaptea, pentru a vă menține gura curată.
Adăugați o picătură de ulei de chimen și o picătură de ulei de cuișoare în apă și folosiți-o ca clătire zilnică a gurii
Sprijină un masaj abdominal liniștitor, incluzând ulei de chimion pentru o aromă delicată.
Difuzați trei până la patru picături pentru o aromă dulce și calmantă perfectă înainte sau în timpul mesei.
Adăugați o picătură de ulei de chimen și o picătură de ulei de lavandă pentru a încălzi apa de baie pentru o aromă relaxantă.

Fapt amuzant

Semințele de chimion fosilizate au fost găsite în locuințele din epoca de piatră, sugerând că oamenii au folosit sămânța de cel puțin 8.000 de ani. Se știe că vechii egipteni au folosit chimion în preparatele pe bază de plante.

Descrierea plantei

Planta de chimion crește în pajiști și câmpuri cultivate originare din Europa, Asia și nordul Africii. Este, de asemenea, cunoscut sub alte nume, cum ar fi feniculul meridian, chimenul persan sau chimionul european. Planta arată ca feniculul cu ciorchini de flori mici și albe într-un cap de floare cu vârf plat și crește înălțime de aproximativ 24 de centimetri. O plantă bienală, chimionul începe în general să înflorească și să producă semințe în al doilea an. Semințele lungi și minuscule sunt apoi colectate, zdrobite și transformate în ulei esențial de chimion prin distilare cu abur.

Uleiuri care se amestecă bine cu Caraway

Uleiul de chimen se amestecă bine cu uleiurile de plante și citrice, cum ar fi uleiul de mușețel roman sau uleiul de bergamotă, precum și alte uleiuri de condimente precum uleiul de fenicul, uleiul de cardamom, uleiul de ghimbir și uleiul de coriandru.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub îngrijirea unui medic, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.