O loțiune de corp handmade care face pielea de nerecunoscut. Loțiunea de corp incredibilă făcută in casă, ajută atât adulții, cât și bebelușii. Loțiunea se poate face într-un mediu casnic și ajută foarte mult la eczeme, hrănind pielea și prevenind apariția vergeturilor.

Este potrivit pentru bebeluși, deoarece este utilizat pentru tratarea pielii iritate a bebelușilor. Zona este rapid calmată și hrănită.

Loțiune de corp handmade – realizată cu ingrediente complet naturale

Pentru a realiza aceasta loțiune de corp handmade nu veți avea nevoie de mai mult de 10 minute.

Produse: jumătate de ceașcă cu ulei de măsline sau ulei de migdale. Dacă doriți, înmuiați ierburi în ele ( lavandă, mușețel), sau adăugați uleiuri esențiale specifice pentru piele (recomandam cu drag pe cele de la doTerra). Veți avea nevoie de încă o ceașcă cu ulei de cocos și o ceașcă cu ceară de albine.

Mod de preparare: Produsele se amestecă într-un recipient de sticlă (asigurați-vă că nu este prea mic). Se spală foarte bine și se usucă bine. Luați o oală mică și umpleți-o cu câțiva centimetri de apă.

Se încălzește la foc moderat. Recipientul de sticla in care s-au amestecat ingredientele trebuie așezat în oala cu apa, dar capacul acestuia trebuie îndepărtat. Când apa fierbe, ingredientele din borcan se vor topi treptat. Din acest motiv, trebuie amestecat din când în când. Puteți amesteca periodic compoziția. Când toate ingredientele se topesc complet, se produce un amestec omogen. Se toarnă într-un alt recipient adecvat. Trebuie să aibă un capac bine fixat. În el se păstrează loțiunea de corp preparată de casă.

Utilizare: Aplicați-l ca o loțiune corporală obișnuită. Dacă îl țineți bine închis, va avea o durată de valabilitate mult mai mare decât orice alte produse pe care le-ați folosit până acum.

Nu trebuie adăugată apă la rețetă. Cea mai bună utilizare ar putea fi în termen de 6 luni. Apoi, vă sugerăm să pregătiți altul dacă sunteți mulțumit de ceea ce ați realizat, desigur.

Loțiunea de corp naturală posedă proprietăți hidratante. Acesta servește pentru a hrăni pielea și este bun pentru femeile gravide, deoarece este capabil să prevină apariția vergeturilor în timp.

După naștere, îl puteți folosi din nou, dar de data aceasta pe copilul dumneavoastră. Loțiunea este potrivită pentru pielea bebelușului și mai ales pentru iritații.

Pregătiți-l așa cum am descris și adăugați absolut tot ce este necesar pentru a vă bucura la maximum.

Corpul tău îți va mulțumi cu generozitate, deoarece loțiunea este fabricată în întregime din ingrediente naturale, fără chimie.

Loțiune de corp handmade - o rețetă 100% naturală

Încearcă și tu produsele de îngrijire a pielii de la Gradina cu Dragoste

Loțiune Anti-ridIngrediente: Ape florale de imortele, trandafir, hamamelis, Vit. B3, Vit. C, glicerină, keratină vegetală, ulei esențial de imortele, tămâie și trandafir.

Ser Regenerator cu SpirulinăIngrediente: Ape florale de roiniță, rozmarin, imortele, hamamelis și albăstrele, ulei de sâmburi de caise, semințe de struguri, ulei de jojoba, extrase uleioase la rece de rozmarin, imortele, hamamelis, albăstrele în ulei de semințe de struguri, spirulină, uleiuri esențiale de melaleuca, geraniu, Vit. B3.

Cremă pentru BebelușiIngrediente: Cătină, Ceară de Albine, Gălbenele, Germeni de Grâu, Mușețel Roman, Oxid de Zinc, Sunătoare, ulei de măsline extravirgin

Cremă cu LavandăIngrediente: Extract de lavandă, ulei de germeni de grâu presat la rece, ceară de albine, apă de lavandă și ulei esențial de lavandă.

Cremă cu RoinițăIngrediente: Extracte uleioase concentrate la rece de roiniță, gălbenele, rozmarin, coadă șoricelului, ulei presat la rece de germeni de grâu, ulei de sâmburi de struguri, ulei de caise presat la rece, ceară de albine, apă de roiniță, glicerină vegetală, ulei esențial de roiniță.

Cremă AnticeluliticăIngrediente: Amestec Uleiuri Esentiale Terapeutice, Ardei Iute, Ceară de Albine, Gălbenele, Germeni de Grâu, Ghimbir, Iederă, Lavandă, Piper Negru, Piper Verde, Rășină de Brad, Sare Marină, Scorțișoară, ulei de măsline extravirgin, Vit. A, Vit. C, Vit. E, Vit. F, Vit. K, Vit. PP, Vită de Vie Roșie

Emulsie cu CitriceIngrediente: Extract uleios la rece de mușețel, lavandă, muguri de brad, sâmburi de struguri, germeni de grâu, ape florale, ceară de albine, unt de cacao extravirgin, rășină de brad, tinctură de coadă șoricelului, uleiuri esențiale de citrice.