Produse cosmetice pentru bebeluși și părinți

A avea grijă de copilul tău este una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe pe care le poate avea orice părinte și știm că vrei să ai grijă de micuțul tău în cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, cu toate parfumurile și ingredientele sintetice găsite din abundenta în multe produse cosmetice pentru bebeluși de îngrijire a pielii și a părului, bebelușii (și părinții deopotrivă) ce pot avea reacții adverse la acestea, inclusiv iritații ale pielii, erupții cutanate și chiar probleme respiratorii.

Din fericire, produsele cosmetice pentru bebeluși de îngrijire a pielii de la Gradina cu Dragoste sunt 100% naturale și netoxice, sunt o modalitate ușoară de a menține pielea bebelușului hidratat și fără iritații în primele luni de viață.

10 produse cosmetice pentru Bebeluși 100% naturale de la Grădina cu Dragoste

1. Cremă pentru Mami și Bebe

Cremă Naturală pentru Mami și Bebe pentru îngrijirea pielii bebelușilor, tratarea iritației de scutec, a alergiilor cutanate la copil și mamă, tratarea vergeturilor și celulitei la mămici (și nu numai), tratarea zonelor de piele afectate de inflamație sau iritație atât la copii cât și la mămici.

Ingrediente
Extracte uleioase din gălbenele, mușețel și lavandă, unt de cacao, ceară de albine, ulei din semințe de struguri, ulei de jojoba, ulei de macadamia, ulei din germeni de grâu presat la rece, apă florală de mușețel.

Crema Naturala pentru Bebelusi

2. Cremă anti iritații Bebeluși

Această Crema Naturala pentru Bebeluși cu oxid de zinc este special făcută pentru iritațiile de la scutec pentru bebeluși. Este 100% naturală făcută din plante medicinale și uleiuri esențiale pure. De altfel această crema anti iritanta este foarte bună la arsuri, iritații, după epilarea inghinală și axială.

Ingrediente
Cătină, Ceară de Albine, Gălbenele, Germeni de Grâu, Mușețel Roman, Oxid de Zinc, Sunătoare, ulei de măsline extra-virgin

Balsam Natural Răceală Copii

3. Balsam pentru Răceală Copii

Acest Balsam Natural Răceală Copii se aplica în strat subțire prin masare ușoară, pe piept și gât, pe spate în zona ombilicală, pe tălpi și tâmple.

Ingrediente
Busuioc, Cardamom, Ceară de Albine, Cedru, Chiparos, Cimbru, Coriandru, Eucalipt, Gălbenele, Lămâie, Lavandă, Melaleuca, Mentă, Muguri și Cetină de Brad, Mușețel Roman, Rășină de Brad, Rozmarin, Salvie

Șampon Natural Pentru Copii

4. Șampon pentru Copii

Șampon Bio pentru copii cu multe, multe gălbenele din grădină, nestropite cu chimicale, uscate natural, iubite, apoi sinergizate cu recunoștință timp îndelungat. Este delicat și blând cu părul pufos al bebelușilor și cu pielea lor moale și sensibilă

Ingrediente
Gălbenele, Germeni de Grâu, Jojoba, Mușețel Roman, Portocală Sălbatică, Richin, Tei, ulei de măsline extravirgin, Ulei Nucă de Cocos, Unt de Cacao

Sapun Natural pentru Bebelusi

5. Săpun pentru Bebeluși

Creat cu dragoste, și din natură, acest săpun natural special pentru bebeluși. Este conceput cu gândul la pielea delicată a bebelușilor. Astfel datorită ingredientelor, Bio 100% naturale, extrase cu măiestrie din natură în uleiuri saponificate și esențiale. Este extrem de blând și se potrivește de minune cu pielea delicată a bebelușilor.

Ingrediente
Cătină, Gălbenele, Mușețel Roman, Oxid de Zinc, Richin, Săpunarița, Sunătoare, ulei de măsline extravirgin, Ulei Nucă de Cocos

Ulei Natural Scalp Bebe

6. Ulei pentru Scalp Bebeluși

Uleiul de scalp pentru bebeluși conține doar ingrediente 100% naturale, BIO. Datorită extractelor naturale acest ulei de scalp este blând cu pielea delicată a bebelușilor, elimină cu ușurință crustele de lapte, hidratează și hrănește pielea.

Ingrediente
Extract uleios la rece de mușețel, lavandă, gălbenele, sunătoare, richin, susan, rozmarin, ulei de germeni de grâu, jojoba, avocado, dafin, neem, ulei esențial de lavandă, melaleuca

Ulei Repelent Insecte

7. Ulei Repelent pentru Bebeluși

Special conceput pentru bebeluși și copilași cu ingrediente 100% naturale, BIO din gradina. Acest ulei repelent pentru bebeluși aduce numeroase beneficii pielii. Respinge căpușele, țânțari și alte insecte, hrănește și hidratează pielea. Se aplică pe zonele expuse și se masează ușor.

Ingrediente
Cimbru, Citronella, Coada Șoricelului, Germeni de Grâu, Lavandă, Mentă, Mușcată, Neem, Nuc, Pelin Alb, Roiniță, Sovârf

10 produse cosmetice pentru Bebeluși 100% naturale de la Grădina cu Dragoste

8. Ulei cu Protecție Solară Copii și Adulți

Creat din extracte uleioase, de plante medicinale și uleiuri esențiale pure, acest Ulei cu Protecție Solară conține doar ingrediente 100% naturale, Bio cu rol protector împotriva razelor ultraviolete.

Ingrediente
Avocado, Caise, Cânepă, Cătină, Gălbenele, Geranium, Germeni de Grâu, Jojoba, Lavandă, Macadamia, Mușețel Roman, Susan, Tomate, Ulei de Agar, Zmeură

10 produse cosmetice pentru Bebeluși 100% naturale de la Grădina cu Dragoste

9. Cremă cu Protecție Solară

O cremă potrivită pentru zilele de vară. Rezistentă la apă, previne arsurile și iritațiile solare. Este hrănitoare, emolientă, antioxidantă și regenerează pielea. Fără ingrediente interzise în sarcină și alăptare.

Crema cu protectie UV Gradina cu Dragoste este 100% naturala , doar cu ingrediente din natura special combinate pentru beneficiile si propietatile anti UV.

Ingrediente
Extracte uleioase la rece din gălbenele, mușețel, păstăi de vanilie, morcov, susan și germeni de grâu, ceară de albine, unt de cacao, oxid de zinc, ulei de avocado, macadamia, jojoba, cătină și semințe de cătină.

Balsam Natural Răceală Copii

10. Sirop Copii pentru Răceală și Tuse

Sirop natural pentru răceală și tuse pentru copii. Sirop muguri de brad si conuri de pin rosu macerare in miere de salcam si tei.

Ingrediente
Miere de Albine, Muguri și Cetină de Brad