Cumpără uleiul esențial Mandarină verde de 15 ml și primești GRATUIT un ulei Grepfrut de 15 ml!

Green Mandarin

Mandarină verde 15 ml

dōTERRA Serenity este un amestec calmant care Presat din fructul necopt al mandarinului, uleiul esențial de Mandarină verde este unic între uleiurile esențiale de citrice prin aroma și utilizările sale. La fel ca în cazul altor uleiuri de citrice, parfumul dulce și ușor floral al uleiului de Mandarină verde este un mod minunat de a conferi un gust revigorant apei, salatelor și altor preparate!

Grapefruit

Grapefruit 15 ml

Cunoscut pentru gustul său răcoritor și acrișor, grapefruit-ul este fructul rotund, galben-portocaliu, al unui arbore de citrice veșnic verde. Uleiul esențial de Grapefruit este obținut din coaja acestui fruct și este apreciat pentru numeroasele sale utilizări și beneficii. Folosește uleiul esențial Grepfrut pentru a conferi mâncărurilor și băuturilor arome intense care stimulează în mod deosebit buna dispoziție, prin proprietățile sale puternice de citrice.

Aveți posibilitatea de a achiziționa și acest BOGO

Cumpără un ulei esențial dōTERRA Serenity™ de 15 ml și primești GRATUIT un ulei esențial Brad Siberian de 15 ml!

Serenity, Siberian Fir

Reține că la o comandă poți adăuga mai multe oferte BOGO. Ofertele noastre BOGO sunt grupate într-o singură perioadă promoțională de 48 de ore în care vei putea achiziționa toate ofertele din această perioadă. Profită de uimitoarele oferte BOGO, ajută la reducerea deșeurilor generate din ambalaje și economisește bani la costurile de livrare.

Oferta se încheie pe 28 august, la ora 22:59 Londra/23:59 Amsterdam.

Conectează-te la Biroul virtual pentru a efectua comanda BOGO și produsul/-ele GRATUITE va/vor fi adăugat/-e automat la finalizarea comenzii. Reține: ofertele BOGO nu pot fi salvate pe lista prestabilită LRP. Comenzile BOGO trebuie procesate imediat. Plățile pentru comenzile BOGO efectuate prin transfer bancar vor fi onorate, dacă plata va fi primită în decursul perioadei de 48 de ore. Comenzile prin e-mail nu sunt acceptate. Fiecare ofertă BOGO are o limită de 5 pe cont. Este disponibilă exclusiv în Europa, în limita stocului disponibil.Te rugăm să reții că nu poți plăti o ofertă BOGO cu puncte pentru produse.