Geranium doTerra

lei230,00 TVA Inclus

Ca Ulei Esential, Mușcată a fost folosită pentru a promova aspectul pielii si a parului, ceea ce il face ideal pentru produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si a parului.

Cosmetice Vegane 100% Doar cu Ingrediente din Natură

  • Terminat Livrare prin curier rapid
  • Terminat Retur Gratuit
  • Terminat Plata Securizată
PLATA SECURIZATĂ

Descriere

Ulei Esențial Geranium doTerra Certificat cu grad de puritate Terapeutic

Uleiul Esential de Geranium doTerra este facut din frunzele si florile de geranium care face parte din familia Pelargonium si sunt cultivate ca baza a industriei de parfumuri. In timp ce exista 200 de varietati diferite de flori Pelargonium, doar cateva sunt folosite pentru uleiuri esentiale.

Utilizarile uleiului esential de geranium dateaza din Egiptul Antic atunci cand egiptenii foloseau ulei esential de geraniu pentru a infrumutesa aspectul pielii si pentru multe alte beneficii.

Frunzele si florile de geranium sunt comestibile si sunt adesea folosite in deserturi, prajituri, jeleuri si ceaiuri. Ca Ulei Esential, Geranium a fost folosit pentru a promova aspectul pielii si a parului, ceea ce il face ideal pentru produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si a parului. De asemenea, ajuta la calmarea nervilor si diminueaza sentimentele de stres.

Înscrie-te la doTerra și Beneficiază de 25% reducere la toate produsele doTERRA, puncte cadou, promoții lunare și oferte bogo.
  1. Click pe link: https://bit.ly/3xOCoD3
  2. Achita taxa de 24 Euro sau achiziționează un Set de Uleiuri Esențiale doTerra
  3. Profită de toate beneficiile statului de membru doterra
Pentru mai multe detali nu ezitați să ne contactați
Alex:: 0772148362
Corina: 0772148351

Geranium doTerra Beneficii

  • Infrumuteseaza aspectul parului si a pielii.
  • Ofera parului o stralucire vibranta si sanatoasa.

Cum se foloseste acest ulei esențial mușcată sau geranium doterra?

  • Difuzat in incapere ajuta la diminuarea sentimentelor de stress.
  • Aduga 3-4 picaturi in apa de baie pentru infrumutesarea pielii.
  • Aduga 2-3 picaturi in crema hidratanta, sampon sau balsam
  • Geraniumu este excelet atat pentru parul uscat cat si pentru cel gras.

Instrucțiuni de utilizare Geranium doTerra

Difuzat: folositi 1-2 picaturi de ulei esential in difuzorul preferat.

Topic: aplicati 1-2 picaturi in zona dorita. Se dilueaza cu ulei purtator (ulei extravirgin de masline sau ulei fractionat de cocos) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanta.

Uz Intern: diluati o picatura de ulei esential cu ulei extravirgin de masline intr-o capsula vegetala.

Atentie !

  • Sensibilitate cutanta posibila
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati-va medicul
  • Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile
  • Evitati expunerea la soare sau UV timp de 12 ore dupa aplicarea uleiului

Despre Uleiurile Esențiale de la doTerra

Uleiuri esențiale de puritate 100% și cu grad terapeutic obținute exclusiv din seva plantelor. O picătură de ulei esențial are o putere terapeutică de 50 – 70 de ori mai mare față de o plantă, datorită concentrației sale. Pentru fiecare ml de ulei esențial se folosesc cantități mari de frunze, rădăcini, coji, fructe. Corpul uman le recunoaște fiind 100% naturale și le integrează imediat în vibrația sa, astfel încât efectul binefăcător al uleiurilor este imediat.

Certificarea CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) asigură siguranță în ceea ce privește calitatea uleiurilor, fiecare sticluță purtând pe lângă inscripția CPTG și un cod de verificare a autenticității sale.

Site-ul www.sourcetoyou.com permite verificarea acelui cod de calitate și vizualizarea raportului de testare a uleiului, sursa de proveniență a plantei din care s-a extras, metoda de obținere.

Dacă dorești, poți să achiziționezi acest Ulei Esențial Mușcată (15ml) la doar 170 Lei. Înscrie–te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere, oferte și promoții lunare la toate produsele doTerra. Pentru mai multe detalii Click Aici

Informații suplimentare

Greutate 15 g
Denumirea Latină

Pelargonium graveolens

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

, ,

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.