doTERRA
Ulei esențial Helichrysum italicum

Helichrysum doTerra

lei599,00 TVA Inclus

Helichrysum a fost folosit in practicile de sanatate pe baza de plante din Grecia Antica, iar uleiul esential este foarte apreciat si cautat datorita beneficiilor care le aduce. Uleiul esential de Helichrysum doTerra este cel mai bine cunoscut pentru propietatile sale de restaurare a pielii. De asemenea denumita “Floarea Vesnica” sau “Immortal“, Helichrysum este utilizat in produse cosmetice anti-imbatranire pentru beneficiile sale de intinerire a pielii.

Mai multe detalii

Disponibil pentru precomandă.
Va rugăm să ne acordați între 5 și 7 zile lucrătoare pentru livrarea acestui produs.

Comandă online direct de la doTerra

Ulei Esențial Helichrysum doTerra Certificat cu grad de puritate Terapeutic

Uleiul Esential de Helichrysum doTerra este extras din florile de “Helichrysum italicum” este o planta perena cu frunze si flori inguste care formeaza un grup de flori in forma de minge galbena auriu.

Helichrysum a fost folosit in practicile de sanatate pe baza de plante din Grecia Antica, iar uleiul esential este foarte apreciat si cautat datorita beneficiilor care le aduce.

Uleiul esential de Helichrysum doTerra este cel mai bine cunoscut pentru propietatile sale de restaurare a pielii. De asemenea denumita “Floarea Vesnica” sau “Immortal“, Helichrysum este utilizat in produse cosmetice anti-imbatranire pentru beneficiile sale de intinerire a pielii.

Helichrysum doTerra Beneficii

  • Imbunatateste aspectul pielii.
  • Poate ajuta la promovarea unui metabolism sanatos

Cum se foloseste uleiul de helichrysum doterra?

  • Aplicati topic pentru a reduce aparitia defectelor.
  • Aplicati pe fata pentru a reduce aspectul ridurilor si pentru a promova un ten tanar si stralucitor.
  • Masati la tample si pe cervicala pentru o senzatie linistitoare.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential de Helichrysum doTerra

  • Difuzat: folositi 1-2 picaturi de ulei esential in difuzorul preferat.
  • Topic: aplicati 1-2 picaturi in zona dorita. Se dilueaza cu ulei purtator (ulei extravirgin de masline sau ulei fractionat de cocos) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanta.
  • Uz Intern: diluati o picatura de ulei esential cu ulei extravirgin de masline intr-o capsula vegetala.

Atentie !

  • Sensibilitate cutanta posibila
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati-va medicul
  • Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile
  • Evitati expunerea la soare sau UV timp de 12 ore dupa aplicarea uleiului

Despre Uleiurile Esențiale de la doTerra

Uleiuri esențiale de puritate 100% și cu grad terapeutic obținute exclusiv din seva plantelor. O picătură de ulei esențial are o putere terapeutică de 50 – 70 de ori mai mare față de o plantă, datorită concentrației sale. Pentru fiecare ml de ulei esențial se folosesc cantități mari de frunze, rădăcini, coji, fructe. Corpul uman le recunoaște fiind 100% naturale și le integrează imediat în vibrația sa, astfel încât efectul binefăcător al uleiurilor este imediat.

Certificarea CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) asigură siguranță în ceea ce privește calitatea uleiurilor, fiecare sticluță purtând pe lângă inscripția CPTG și un cod de verificare a autenticității sale.

Site-ul www.sourcetoyou.com permite verificarea acelui cod de calitate și vizualizarea raportului de testare a uleiului, sursa de proveniență a plantei din care s-a extras, metoda de obținere.

Dacă dorești, poți să achiziționezi acest Ulei Esențial Helichrysum doTerra (5ml) la doar 424 Lei. Înscrie–te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere, oferte și promoții lunare la toate produsele doTerra. Pentru mai multe detalii Click Aici

Utilizări: Aplică-l local pe piele pentru a reduce apariția petelor și a imperfecțiunilor pielii care se prezintă în mod firesc odată cu trecerea timpului. Aplică-l pe ten ca bază înainte de aplicarea produselor de frumusețe, pentru a te bucura de un ten luminos. Combină-l cu Ulei de cocos fracționat și aplică-l local, pentru un efect de calmare a pielii după o zi petrecută la soare. Masează-l pe piele pentru o senzație calmantă și o aromă plăcută.

Indicații de utilizare: Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Ingrediente: *Compuși prezenți în mod natural în uleiuri

Atenționări: Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Greutate 5 g
Denumirea Latină

Helichrysum italicum

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

, ,

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Înscriere doTerra

Începe-ți călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai echilibrată cu doTERRA!

Înscriere doTerra Mai multe detalii