De ce sa te inscrii la doTerra
Ghid Uleiuri Esentiale

De ce sa te inscrii la doTerra?

De ce sa te inscrii la doTerra si care sunt beneficiile calității de membru? Comanzi orice produs cand vrei de la tine de acasa, iar produsele vin direct de la doTerra (UK sau Olanda) prin curier (DPD – Standard si DHL – Fast Delivery). Beneficiezi de 25% reducere la toate produsele doTerra, fara obligatia de…

De ce sa te inscrii la doTerra si care sunt beneficiile calității de membru?

doTerra
  1. Comanzi orice produs cand vrei de la tine de acasa, iar produsele vin direct de la doTerra (UK sau Olanda) prin curier (DPD – Standard si DHL – Fast Delivery).
  2. Beneficiezi de 25% reducere la toate produsele doTerra, fara obligatia de a avea comenzi sau vanzari lunare.
  3. Te poti baza pe un grup de oameni capabili sa te ghideze, in vederea obtinerii beneficiilor (oferte promotionale, reduceri, produse cadou, etc.).
  4. Vei primii acces la Grupuri de Facebook cu membri experimentati si profesionisti din domeniul medical, unde vei fii adaugat dupa achizitionarea unui set de uleiuri esentiale.
  5. Poti beneficia de si MAI MULTE REDUCERI prin programul de loialitate (LRP), care aduce reduceri intre 10% si 30% in plus fata de cei 25% mentionati mai sus, sau sub forma de PRODUSE GRATUITE, (POM – Product of the Month) produsul luni si multe alte beneficii exclusiv membrilor doTerra.

doTERRA iti ofera posibilitati variate si simple de castig financiar

De ce sa te inscrii la doTerra?

Vanzari Directe

25% din vanzarile catre clientii directi merg in buzunarul tau. Poti obtine acest venit indiferent daca faci vanzarea personal sau pur si simplu furnizezi link-ul tau de shop catre clientii tai directi.

Fast Start Bonus

Conceput special pentru a oferii castiguri imediate atunci cand, tu ca avocat de sanatate ii introlezi pe altii, iar castigul tau pentru enroll al noului avocat de sanatate este de 20% din PV la fiecare comanda a acestuia in primele 60 de zile.

Uni-Level Bonus

Castigul tau va fi bazat pe consumul si vanzarile celor din echipa ta. Cu cat creste echipa ta cu atat castigurile tale vor creste. Asadar, castigi mai mult pe adancime.

Power of 3

Un bonsu aditional celui Unilevel. Vei castiga pe baza creeri unei structuri pe 3 nivele, respectiv 3 praguri(50 $, 250 $ si 1500 $). Daca vei completa aceasta structura pe 3 nivele poti dubla bonusul prin crearea unui nou Power of 3.

Bonus de Performanta

Este un bonus special si suplimentar celui Unilevel si Power of 3, acesta reprezinta o cota parte din cifra de afaceri doTERRA, calculandu-se un anumit procend din CA ce se imparte la toti cei de un anumit rank din companie.

Momentul tau este acum! Sunt cresteri semnificative pe piata de uleiuri esentiale terapeutice.

De ce sa te inscrii la doTerra?

Popularitatea uleiurilor esentiale creste tot mai mult datorita proprietatilor si ultilizarii diverse in medicina naturista si nu numai. Cifrele si estimarile din diverse surse arata o crestere semnificativa in urmatorii aproximativ 4 ani.

La o Analiza Competitiva intre ani 2017 – 2025, piata globala de  aromaterapie este evaluata astfel:

  • 2016: 1.413,4 milioane de dolari
  • 2025: 3.226,2 milioane de dolari
  • CAGR in crestere de 9,54%

Privind in asamblu Piata Aromaterapiei aflam ca medicina alternativa a adoptat aromaterapia ce se bucura de un statut important si utilizeaza uleiuri esentiale 100% pure.

Uleiurile esentiale incep sa prinda contur si intelegere in randul tuturor medicilor, creand aromaterapeuti ce reusesc sa vindece cu aceasta tehnica diverse boli si probleme cutanate, care in trecut erau greu de combatut.

Domeniile in care se poate utiliza aromaterapia cu uleuri esentiale si in care se pot obtine cele mai bune rezultate sunt ingrijirea parului si a pielii, reducerea durerilor, relaxarea, cicatrizarea, sanatatea si starea generala de bine.

Aromaterapia este clasificata in Echipmente si Consumabile. Asadar echipamente se clasifica in: difuzoare nebulizante, cu ultasunete, prin evaporare si cladura, iar consumabilele fiind clasificate ca: uleiuri esentiale, amestecuri de uleri si uleiuri purtatoare.

Acest studiu are ca scop piata consumabilelor pentru diverse categorii de uleiuri esentiale de calitate superioare, acestea capteaza piata mondiala cu aproximativ 70%.

Pe plan mondial, cea mai mare piata de desfacere pentru produsele de aromaterapie este America de Nord urmata de Europa.

Populatia lumii a dezvoltat o crestere semnificativa a gradului de constientizare a efectelor naturale si benefice date de uleiurile esentiale, prin initiative preluate de actori si camanii de marketing bine structurate, iar unul dintre principalii jucatori ce activeaza pe piata globala din acest domeniu este doTerra.

Achizitioneaza si tu un set de uleiuri esentiale doTerra si alatura-te echipei noastre!

La doTerra te poti inscrie in doua feluri:
1. Prin acizitionarea unui kit de uleiuri esentiale.
2. Sau prin plata taxei anuale de 20 de euro.

Citeste aici cum te inscii la doterra pas cu pas “Click Aici”

Picatura naturii va recomanda, achizitia unui set de uleiuri, iar cele mai avantajuase sunt:

Dupa inscriere veti primi de la mine o brosura care v-a va ajuta sa alegeti produse in functie de nevoile dumneavoastra. Si va voi include in grupul nostru de facebook unde va putem raspunde la orice intrebari legate de folosirea si intrebuintarile uleiurilor esentiale.

Similar Posts

Lasă un răspuns