Portocală Sălbatică doTerra

lei72,00 TVA Inclus

Poate fi utilizat zilnic pentru a curata corpul sau se foloseste pe suprafete ca un produs natural de curatare. Difuzand ulei esential de portocala salbatica va energizeaza mintea si corpul, in timp ce purifica aerul.

Cosmetice Vegane 100% Doar cu Ingrediente din Natură

  • Terminat Livrare prin curier rapid
  • Terminat Retur Gratuit
  • Terminat Plata Securizată
PLATA SECURIZATĂ

Descriere

Ulei Esențial Portocală Sălbatică doTerra Certificat cu grad de puritate Terapeutic

Acest ulei esential de Portocală Sălbatică doTerra este obtinut prin presarea la rece a cojiilor de portocala. Wild Orange este unul din cele mai vandute uleiuri esential de la doTerra. Datorita aromelor sale energizante si beneficiilor multiple pentru sanatate.

Bogat in monoterpene, uleiul de portocale poseda calitati stimulante si purificatoare, facandu-l ideal pentru a sustine functiile sisitemului imunitar sanatos. Poate fi utilizat zilnic pentru a curata corpul sau se foloseste pe suprafete ca un produs natural de curatare. Difuzand ulei esential de portocala salbatica va energizeaza mintea si corpul, in timp ce purifica aerul.

Acest Ulei Esențial Portocală Sălbatică imbogateste orice amestec de uleiuri esentiale cu o aroma proaspata, dulce si racoritoare.

Înscrie-te la doTerra și Beneficiază de 25% reducere la toate produsele doTERRA, puncte cadou, promoții lunare și oferte bogo.
  1. Click pe link: https://bit.ly/3xOCoD3
  2. Achita taxa de 24 Euro sau achiziționează un Set de Uleiuri Esențiale doTerra
  3. Profită de toate beneficiile statului de membru doterra
Pentru mai multe detali nu ezitați să ne contactați
Alex:: 0772148362
Corina: 0772148351

Portocala Salbatica doTerra Beneficii

  • Adaugati cateva picaturi intr-o sticla cu pulverizator impreuna cu otet pentru a purifica suprafetele.
  • Adaugati o picatura in apa in fiecare zi pentru o explozie de aroma si pentru a promova o sanatate generala.
  • Se difuzeaza in incapere pentru a purifica aerul, pentru a ridica starea de spirit si a creste nivelu de energie.
  • Combinati 2 picaturi de Portocala Salbatica cu Menta si Tamaie in palma, frecati bine palmele, inhalati, apoi frecati ceafa bine.

Instrucțiuni de utilizare Porocala Salbatica doTerra

Difuzat: folositi 1-2 picaturi de ulei esential in difuzorul preferat.

Topic: aplicati 1-2 picaturi in zona dorita. Se dilueaza cu ulei purtator (ulei extravirgin de masline sau ulei fractionat de cocos) pentru a minimiza orice sensibilitate cutanta.

Uz Intern: diluati o picatura de ulei esential cu ulei extravirgin de masline intr-o capsula vegetala.

Atentie !

  • Sensibilitate cutanta posibila
  • A nu se lasa la indemana copiilor
  • Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati-va medicul
  • Evitati contactul cu ochii, urechile interioare si zonele sensibile
  • Evitati expunerea la soare sau UV timp de 12 ore dupa aplicarea uleiului

Despre Uleiurile Esențiale de la doTerra

Uleiuri esențiale de puritate 100% și cu grad terapeutic obținute exclusiv din seva plantelor. O picătură de ulei esențial are o putere terapeutică de 50 – 70 de ori mai mare față de o plantă, datorită concentrației sale. Pentru fiecare ml de ulei esențial se folosesc cantități mari de frunze, rădăcini, coji, fructe. Corpul uman le recunoaște fiind 100% naturale și le integrează imediat în vibrația sa, astfel încât efectul binefăcător al uleiurilor este imediat.

Certificarea CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) asigură siguranță în ceea ce privește calitatea uleiurilor, fiecare sticluță purtând pe lângă inscripția CPTG și un cod de verificare a autenticității sale.

Site-ul www.sourcetoyou.com permite verificarea acelui cod de calitate și vizualizarea raportului de testare a uleiului, sursa de proveniență a plantei din care s-a extras, metoda de obținere.

Dacă dorești, poți să achiziționezi acest Ulei Esențial Portocală Sălbatică doTerra (15ml) la doar 51 Lei. Înscrie–te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere, oferte și promoții lunare la toate produsele doTerra. Pentru mai multe detalii Click Aici

Informații suplimentare

Greutate 15 g
Denumirea Latină

Citrus sinensis

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.