Ylang Ylang doTerra

lei271,00 TVA Inclus

Uleiul de Ylang Ylang este frecvent utilizat in produsele pentru par si piele de lux. Ylang Ylang se amesteca bine cu Bergamota, Geranium, Grapefruit si Vetiver.

Cosmetice Vegane 100% Doar cu Ingrediente din Natură

  • Terminat Livrare prin curier rapid
  • Terminat Retur Gratuit
  • Terminat Plata Securizată
PLATA SECURIZATĂ

Descriere

Ulei Esențial Ylang Ylang doTerra Certificat cu grad de puritate Terapeutic

Aces Ulei Esential de Ylang Ylang doTerra este derivat din florile copacului tropical Ylang Ylang si este folosit pe scara larga in industria parfumurilor si aromoterapiei. Similar cu Jasminele, uleiul esential de ylang ylang a fost folosit de secole in ceremonii religioase si nuntii.

In aromaterapie, este folosit pentru a reduce tensiunea si stresul si pentru a promova o prespectiva pozitiva. Uleiul de Ylang Ylang este frecvent utilizat in produsele pentru par si piele de lux. Ylang Ylang se amesteca bine cu Bergamota, Geranium, Grapefruit si Vetiver.

Înscrie-te la doTerra și Beneficiază de 25% reducere la toate produsele doTERRA, puncte cadou, promoții lunare și oferte bogo.
  1. Click pe link: https://bit.ly/3xOCoD3
  2. Achita taxa de 24 Euro sau achiziționează un Set de Uleiuri Esențiale doTerra
  3. Profită de toate beneficiile statului de membru doterra
Pentru mai multe detali nu ezitați să ne contactați
Alex:: 0772148362
Corina: 0772148351

Ylang Ylang doTerra Beneficii

  • In combinatie cu alte uleiuri poate crea un parfum propiu, mirific.
  • Administrat intern uleiul de ylang ylang are propietati nutritive si de protectie.
  • Ofera suport antioxidant.
  • Promoveaza un ten si un par sanatos.
  • Are efecte calmante si ridica moralul.

Instrucțiuni de utilizare Ulei Esential Ylang Ylang doTerra

Pentru relaxare adugati cateva picaturi in apa de baie impreuna cu saruri epson.

Reimprospateaza tenul fetei cu o baie de aburi adauga 2-3 picaturi intr-un vas cu apa calda.

Aplicati pe gat si la incheieturi pentru un parfum dulce, floral.

Combinati ulei de ylang ylang cu ulei fractionat de cocos pentru un balsam de par.

Consumati o picatura in capsule vegetale pentru suport antioxidant.

Informații suplimentare

Greutate 15 g
Denumirea Latină

Cananga odorata

Metode de Utilizare

, ,

Compoziție Chimică

,

Brand

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.