Balance doTerra
Ghid Uleiuri Esentiale

Balance doTerra Benficii Proprietăți și Utilizări

Tot ce trebuie să ști despre Balance doTerra Creat cu scopul emoționării, Balance doTERRA este elaborat cu uleiuri esențiale benefice din punct de vedere emoțional, care lucrează împreună pentru a crea un sentiment de calm și bunăstare. Amestecul de uleiuri esențiale Balance are o varietate de utilizări și beneficii care pot fi obținute atât aromatic,…

Tot ce trebuie să ști despre Balance doTerra

Creat cu scopul emoționării, Balance doTERRA este elaborat cu uleiuri esențiale benefice din punct de vedere emoțional, care lucrează împreună pentru a crea un sentiment de calm și bunăstare. Amestecul de uleiuri esențiale Balance are o varietate de utilizări și beneficii care pot fi obținute atât aromatic, cât și local.

Atunci când este aplicat pe piele sau difuzat, doTERRA Balance poate ușura sentimentele anxioase și poate crea un mediu calmant și calmant – încurajând o relaxare puternică.

Aroma uleiului Balance este dulce, lemnoasă și este parfumul perfect pentru promovarea sentimentelor de echilibru și liniște. Infuzat cu uleiuri esențiale de molid, lemn de Ho, , mușețel albastru și tămâie, Balance este amestecul perfect pentru stabilizarea emoțiilor.

Balance doTERRA este unul dintre numeroasele amestecuri de uleiuri esențiale doTERRA elaborate cu uleiuri esențiale certificate CPTG Pure Tested Grade ™.

Aceste uleiuri esențiale pure sunt uleiuri esențiale puternice care provin din plante care au fost cultivate și recoltate în mediile lor ideale și apoi distilate și testate pentru puritate și potență. Când cumpărați de la doTERRA, nu cumpărați doar uleiuri esențiale normale, ci cumpărați uleiuri puternice și eficiente.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții naturale care să promoveze vitalitatea și bunăstarea, produsele din uleiuri esențiale doTERRA sunt cele mai potrivite pentru dvs.

Balance doTERRA Beneficii Propietati și Utilizări

Relaxarea corpului începe cu mintea.

Relaxarea corpului începe cu mintea.

Ajutați-vă corpul să se relaxeze concentrându-vă mai întâi asupra emoțiilor. Utilizați amestecul de uleiuri esențiale Balance doTERRA pentru a vă ajuta la emoții, astfel încât întregul corp să se simtă în largul lor atunci când aveți cel mai mult nevoie. Acest amestec de echilibrare emoțională este un ulei excelent de utilizat în timpul practicilor de meditație sau yoga.

Începeți-vă ziua cu dreptu, punând un pic de Balance doTERRA în pasul dvs. După ce te trezești, aplică una sau două picături de Ulei Balance pe tălpi. Acest lucru va ajuta la promovarea sentimentelor de calm și liniște pe tot parcursul zilei.

Dacă ai o călătorie cu masina în viitor, asigurați-vă că aduceți un echilibru doTERRA. Pentru acele ore lungi de condus într-o mașină plină, difuzarea doTERRA Balance va ajuta la crearea unui mediu calmant și liniștitor. Odată ce veți experimenta sentimentele senine ale doTERRA Balance, vă veți întreba cum ați făcut vreodată călătorii lungi fără ea.

Balance este unul dintre uleiurile esențiale utilizate în tehnica AromaTouch®.

Amestecul de uleiuri esențiale doTERRA Balance este important pentru experiența AromaTouch, deoarece ajută la producerea armoniei emoționale și a relaxării. Aplicarea topică a amestecului de uleiuri esențiale doTERRA Balance va ajuta la calmarea sentimentelor anxioase atunci când apar.

Unul dintre principalele beneficii ale Balance doTERRA este capacitatea sa de a evoca sentimente de liniște. Când te simți copleșit emoțional, fă un pas înapoi și dă-ți liniștea de care are nevoie mintea ta. Difuzați Balance doTERRA sau aplicați  local pentru a crea un mediu de liniște, astfel încât să puteți continua să vă simțiți echilibrat emoțional și gata să vă asumați sarcinile din fața dvs.

Nu ai destul timp să te așezi și să-ți lași mintea să se relaxeze?

Pentru o experiență de bază emoțională într-o perioadă scurtă de timp, aplicați una sau două picături de Balance doTERRA pe mâini și puneți-le peste nas, respirând profund. Aceleași rezultate pot fi resimțite prin simpla respirare profundă din sticla de Balance doTERRA 5ml sau 15ml ținută la câțiva centimetri de nas.

Acest amestec calmant și liniștitor va încuraja un somn odihnitor.

Promovați o relaxare a întregului corp prin includerea Uleiului Balance în baie. Balance doTERRA va ajuta la relaxarea corpului și va oferi o experiență reconfortantă și liniștitoare.

Pentru acele momente în care aveți nevoie doar de timp pentru relaxare și reîncărcare, adăugați câteva picături de Balance cu niște săruri Epsom în apa de baie. Îți va plăcea cât de ușor evocă sentimente de echilibru și liniște.

Somn odihnitor

Balance este un amestec puternic de uleiuri CPTG® concepute pentru a promova armonia minții și a corpului și a ajuta la echilibrarea emoțiilor. Când aveți evenimente stresante sau întâlniri, asigurați-vă că utilizați astfel încât să puteți experimenta un sentiment de stabilitate și relaxare în situații care sunt predispuse la sentimente anxioase și stresante.

Uleiuri care se combină bine cu doTERRA Balance

Balance se combină bine cu ulei esențial de tămâie, bergamotă, mentă, coriandru, Forgive®, Citrus Bliss® și Wintergreen pentru difuzie.

Balance doTerra Propietăți și Ingrediente

Frunza de lemn Ho

Frunza de lemn Ho

Foarte asemanator cu Lemnul de Trandafir, ofera proprietati regenerante si purificatoare asupra pielii.

Se utilizeaza in combaterea imbatranirii cutanate si  a problemelor cutanate: acne, micoze…

Frunza de molid

Frunza de molid

Frunzele şi mugurii de molid au proprietăţi dezinfectante, depurative, astringente şi vulnerare şi au efecte favorabile în tratarea unor afecţiuni pulmonare şi gastrice, reumatism şi erupţii cutanate (răni).

Rășină de tămâie

Rășină de tămâie

Dacă Boswellia serrata nu îți spune nimic, de tămâie cu siguranță ai auzit. Aceasta a fost, alături de aur și smirnă, unul din cele 3 daruri pe care Magii de la Răsărit i le-au adus la naștere lui Iisus.

Floare de mușețel albastru

Floare de mușețel albastru

Proprietatile principale: anti-alergic, anti-inflamator, anti-spastic, eczema, otita, infectii ale pielii, dismenoree, amenoree, insomnie, anxietate, stres, probleme digestive.

Ulei de nucă de cocos fracționat

Ulei de nucă de cocos fracționat

Uleiul fracționat de nucă de cocos nu este același lucru cu uleiul de cocos virgin și presat la rece, care se solidifică la temperatura camerei. Uleiurile fracționate au fost supuse la temperatură înaltă, cu scopul de a separa anumite lanțuri de acizi grași în diferite componente.

Precauții

Posibila sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub îngrijirea unui medic, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Similar Posts

Lasă un răspuns