Crema Naturala Iritatii Scutec Bebelusi cu Oxid de Zinc
0
crema naturala iritatii scutec

Voi ce crema folositi pentru pentru bebelusi atunci cand sunt iritatii?

Noi am aflat de ‘Pasta Bebe’ Crema Naturala Iritatii Scutec de la Gradina cu Dragoste. Ei bine, vă ca ne-a fost de mare folos. Dacă folosiți scutece pentru copii voștri și se mai întâmplă să li se irite pielea. Picatura Naturii o recomandăm cu mare drag, căci este tare eficientă, este sănătoasă, 100% naturală, îngrijește și calmează pielea iritată, însă și previne posibilele iritații.

crema naturala iritatii scutec

Oxidul de zinc din pasta bebe este un mineral recunoscut oficial ca un excelent filtru UVA și UVB, ce acționează ca o barieră fizică de protecție pentru piele. Este îndeosebi întrebuințat pentru pielea iritată, inflamată și/sau foarte sensibilă. Are efect antiseptic, purificator, stimulant al vindecării cutanate, cu proprietăți antibacteriene și antifungice

Crema pentru cei mici și cei mari deopotrivă, conține plante de pe meleaguri românești, aranjate într-o combinație magică. Astfel, datorită elementelor active din mușețel, sunătoare și gălbenele, pielea celor ce o utilizează se va bucura de o îngrijire deosebită. Ingredientele folosite îi dau acesteia proprietăți calmante, cicatrizante, antiseptice, de stimulare a regenerării țesuturilor; substanțele active din plante normalizează metabolismul pielii, au totodată acțiune emenagogă și vasodilatatoare

Puteți plasa o comandă oricând doriți, folosind magazinul acestei pagini click aici. Dragile noastre, dacă doriți să preveniți irtațiile apărute pe pielea celor mici, cu drag vă spunem că pasta bebe este alegerea ideală! Pe încercate!

Ce contine aceasta crema iritatii scutec?

  1. Oxidul de Zinc  Are efect antiseptic, purifiant, stimulant al vindecării cutanate, cu proprietăți antibacteriene și antifungice.
  2. Mușețelul Extractul de mușețel normalizează metabolismul pielii, activează epitelizarea și apariția țesutului de granulație după arsuri.
  3. Gălbenelele Sunt de ajutor și atunci când piciorul este năpădit de ciuperci. Crustele din nas se pot vindeca mai ușor dacă se ung cu această cremă.
  4.  Sunătoare Extractul uleios la rece din sunătoare este foarte bun de asemenea și pentru arsuri, hematoame, inflamațiile ganglionilor și a tenului aspru, prevenind imbatranirea prematura a acesteia.
  5. Uleiul de măsline Datorită conținutului de hidroxitirosol (polifenol), vitamine și antioxidanți, uleiul de măsline conferă o strălucire naturală, aparte pielii și ameliorează ridurile.
  6. Uleiul de germeni de grau presat la rece este bogat în vitamine A, B, D și E, iar raportul dintre omega 3 și omega 6 este aproape de cel ideal. Este unul dintre uleiurile  cu gradul cel mai înalt de protecție și regenerare a pielii. Antioxidant puternic, apără pielea de radicalii liberi.
  7. Ceara de albine și proprietățile ei: antiseptică, tratează rănile și eczemele, emoliente, antiinflamatorii și nutritive, conservant natural, are efect benefic asupra circulației sanguine și asupra întregului echilibru al corpului, conferă pielii suplețe și catifelare, conține o serie de principii care rămân active chiar și după prelucrarea termică.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X
{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}