Cosmetice Naturale

De ce sa alegi deodorante naturale din Gradina?

De ce sa alegi antiprespirante naturale fara conservanti?

Ok, hai sa gasim cateva motive de ce sa alegi deodorante naturale de la Gradina cu Dragoste.

 

În primul rând nu conține fel și fel de substanțe chimice, controversate, precum aluminiul sau alți compuși cancerigeni. Ingredientele folosite în aceste deodorante, sunt extrase din natură și au rol antibacterian, emolient și antioxidant. Permite pielii să respire si elimina mirosul neplăcut de transpirație.

Create cu dragoste si din natura, deodorantele naturale de la gradina cu dragoste, contin doar ingrediente bio, extrase din plante medicinale, minunatii ale stupului si uleiuri esnetiale pure.

Sunt create manual in Romania de catre Mihaela Stamate sub brandul Gradina cu Dragoste. O fiinta minunata, care prim pasiunea si dragostea iei fata de natura si de plantele medicinale, ne aduce cu bucurie nenumarate produse cosmetice 100% naturale.

Contin uleiuri esnetiale pure, certificate cu grad terapeutic de puritate, de la doTerra. Acestea fiind responsabile cu aromele deosebit de imbietoare din aceste antiprespirante.

Sunt mai economice. Poate la început ti se va părea că ai cheltuit o suma mare, însă în timp vei observă că ai făcut o investiție bună. Acesta se va consumă destul de greu având în vedere cantitatea de doar 50 de grame, chiar și folosit zilnic.

Alege si tu un deodorant din gradina, avem o gama diversificata.

Pe picatura naturii poti sa gasesti 10 feluri de deodorante, cu arome deosebit de imbietoare. Incearca-le si tu! Daca vrei mai multe motive de ce sa alegi deodorante naturale din Gradina. Hai pe chat!

Vezi gama noastra de deodorante naturale. Click aici

Similar Posts

Lasă un răspuns