Despre produsele cosmetice naturale de la Grădina cu Dragoste, noi personal le folosim de mai bine de 5 ani, nu le-am folosit pe toate. Dar am să povestesc câte ceva, despre cele pe care le-am folosit și le vom folosi în continuare.

Aceste cosmetice organice din grădina sunt absolut magice, datorită efectelor pe care le-am văzut și le-am simțit pe pielea noastră. Efortului depus de creatoarea lor și ingredientele 100% naturale pe care le folosește: Extracte uleioase din plante medicinale, fructe, pulbere de flori, rășini de arbori tamaduitori, uleiuri esențiale de la doTerra și minunați ale stupului acestea aducând numeroase beneficii pielii, dar și întregului organism. 

Dacă și Tu crezi că natura vindecă trup și suflet, vă recomandăm cu drag să încercați pe pielea voastră următoarele cosmetice din natură de la Grădina cu Dragoste pe care le folosim.

Cosmetice Naturale Fara Conservanti, Doar cu Ingrediente din Natura

Cosmetice Naturale

Pastă Bebe cremă naturală anti iritații cu oxid de zinc

O să încep cu Pastă Bebe, fiind prima cremă pe care am comandato de la Grădina cu Dragoste, o căutasem multă vreme, să fie 100% naturală, fără conservanți, aluminiu sau fel și fel de chimicale. O căutăm pentru Alex Jr. având pielea mai sensibilă și datorită umezeli din cauza scutecelor, pielea era foarte iritată. Având efecte vindecătoare și protectoare, am început să o folosim pentru tot felu de probleme, arsuri, mușcături de insecte și iritații.

https://picaturanaturii.ro/produs/crema-naturala-pentru-bebelusi/

Această crema antiiritati conține doar ingrediente naturale: extract uleios la rece din gălbenele, mușețel, sunătoare, cătină; ulei de măsline și germeni de grâu presat la rece, oxid de zinc și ceară de albine. Protejează pielea bebelușilor (dar și a adulților) împotriva iritațiilor provocate de scutece, de umezeală excesivă și de reacții alergice. 

Crema și Uleiul cu Protecție Solară 100% naturală, doar cu ingrediente din natură.

Protectie Solara Naturala

Soarele este benefic , iar razele lui ne încălzesc, protecția solară fiind necesară în orice perioadă a anului, în mod special vara când razele sale sunt mult mai intense. Dacă punem pe pielea noastră și a copiilor noștrii loțiuni și creme cu uleiuri sintetice, aluminiu, parabeni, mai mult o vor afecta și chiar îmbolnăvi . Tot ce punem pe piele este absorbit în sânge.
Noi și prietenii noștri folosim gama de produse cosmetice naturale și magice ~ Grădina cu Dragoste ~ datorită sinergiei uleiurilor și a substanțelor extrase din plantele medicinale. Așa cum spune și sloganul creatoarei acestor produse 

” Pune pe pielea ta doar ceea ce poți mânca.” 

Crema are și rol regenerator, antiseptic cutanat, emolient, nutritiv și protector față de radicalii liberi. 

Conține: gălbenele, mușețel, cătină, ulei de germeni de grău și de susan presat la rece, oxid de zinc, unt de cacao , ceară de albine toate 100 % naturale!

Pe magazinul nostru online gasiti o gama larga de produse cosmetice bio handmade

O sa va povestec mai multe despre aceste produse Va urma…

 

Pin It on Pinterest

Share This