Ghid Uleiuri Esentiale

Beneficiile si Utilizarile Uleiului Esential de Ienupar

Care sunt Beneficiile si Utilizarile Uleiului Esential de Ienupar de la doTerra? Uleiul esential de Ienupar sau Juniper Berry este recunoscut pentru utilizarile si beneficiile sale versatile. Mirosul uleiului de Ienupar este lemnos, picant si curat. Atunci cand este folosit pentru aroma sa, uleiul de ienupar are un efect de calmare si echilibrare si poate…

Care sunt Beneficiile si Utilizarile Uleiului Esential de Ienupar de la doTerra?

Uleiul esential de Ienupar sau Juniper Berry este recunoscut pentru utilizarile si beneficiile sale versatile. Mirosul uleiului de Ienupar este lemnos, picant si curat. Atunci cand este folosit pentru aroma sa, uleiul de ienupar are un efect de calmare si echilibrare si poate fi de asemenea difuzat pentru a ajuta la curatarea si purificarea aerului. Uleiul de Ienupar poate fi folosit intern ca agent puternic de curatare si detoxifiere si pentru a sustine tractul urinar și functia renala sanatoasa. Aplicat local, uleiul de ienupar actioneaza ca un toner natural si reduce aparitia petelor cutanate.

De unde poti cumpara Ulei de Ienupar Pur?

Pentru a cumpara o sticla de ulei esential de Ienupar pur, vizitati magazinul online PicaturaNaturii.ro sau direct de pe situl oficial din SUA doTerra.com.

Beneficiile unice ale uleiului esential de Ienupar sunt obtinute din ulei esential de calitate, care este pur si fara contaminati nocivi. In mod obisnuit, multe uleiuri esentiale disponibile pentru cumparare sunt umplute cu subtstante aditive sau contaminati care slabesc eficienta uleiului esential.

doTERRA stie ca atunci cand un ulei este curat, are capacitatea de a schimba vietile utilizatorilor spre bine. Din cauza acestor cunostinte, doTerra este dedicata productiei de uleiuri esentiale pure, sigure si eficiente. doTerra garanteaza puritatea uleiurilor prin intermediul protocolului CPTG Certified Pure Terapeutic Grade. Acest protocol asigura ca fiecare lot de uleiuri este trecut printr-o serie de teste stricte care determina continutul de uleiuri esentiale. Odata ce uleiurile sunt testate si gasite ca indeplinesc standardele CPTG, atunci sunt gata sa ofere beneficii maxime celor care achizitioneaza un ulei esential.

Beneficiile si Utilizarile Uleiului Esential de Ienupar.

  1. Uleiul esential de ienupar este cunoscut pentru capacitatea sa de a actiona ca un toner natural pentru piele si pentru a reduce aparitia petelor de piele. Pentru a promova un aspect clar si sanatos, aplicati o picatura de ulei esential de Ienupar pe piele. Veti iubi aspectul revigorant pe care acest ulei il aduce pielii dvs.!
  2. Corpul tau lucreaza in mod constant. Chiar si atunci cand se considera ca se odihneste, organele si functiile corpului tau sunt in permanenta miscare, muncind din greu pentru a-ti satisface nevoile. Aratati corpului iubire si dati-i un plus de sustinere, luand intern ulei de Ienupar. Luat intern, uleiul de ienupar va ajuta la sustinerea functiei renale si urinare sanatoase.
  3. Umpleti-va casa cu mirosurile revigorante ale uleiurilor esentiale de Ienupar si Bergamota cu acest amestec incredibil de difuzor. Pentru o aroma optima, difuzati trei picaturi de Ienupar si patru picaturi de Bergamota pentru un miros usor si proaspat. Uleiul de Ienupar este ideal pentru a fi difuzat datorita efectelor sale de calmare si capacității sale de a curata aerul. Bergamota este unul dintre cele mai bune perechi de uleiuri esentiale pentru Ienupar si va spori avantajele acestei fuziuni aromatice, oferind un efect calmant și inaltator. Impreuna, acest amestec va spori sentimentele pozitive si va crea o atmosfera calmanta.
  4. Masca de Argila cu Ienupar: Adaugati una sau doua picaturi de ulei esential de Ienupar la o masca de argila din bentonita. Uleiul de Ienupar este apreciat pentru capacitatea sa de a reduce aspectul de pete pe piele si de a actiona ca un toner natural pentru piele. Cu multiplele propietati de imbunatatire faciala a Uleiului de Ienupar, nu veti dori sa ratati aceasta masca de intretinere a tenului fetei.
  5. Imbogatiti pielea cu cele mai bune uleiuri esentiale, in timp ce va bucurati de un masaj relaxant. Pentru un amestec minunat de masaj, combinați uleiul de ienupar cu uleiul de cocos fractionat pentru un masaj linistitor si de curatare. Uleiul de Ienupar contine beneficii puternice de curatare locala, care vor ajuta la curatarea pielii. Aroma uleiului de Ienupar va contribui la un efect de calmare, impamantare care este ideal pentru orice masaj.
  6. Curatarea naturala a organismului devine tot mai populara pentru un motiv bun. Ajuta la eliminarea substantelor chimice toxice din celulele corpului, sprijina functiile naturale ale corpului si promoveaza bunastarea generala. Adaugati una pana la doua picaturi de ulei esential de Ienupar in apa sau sucuri de citrice, ca parte a regimului dvs. natural de curatare.
  7. Uleiul esential de Ienupar poate fi de folos si atunci cand calatoriti sau sentimentele de stress va coplesesc, adaugati una sau doua picaturi in palme si frecati bine apoi inhalati sau difuzati in incapere, pentru a diminua sentimenetele de stress. Uleiul esential de Ienupar are capacitatea aromatica de echilibrare si calmare a emotiolor, este perfect pentru zilele incarcate.

Descrierea plantei de Ienupar ( Juniperus communis ).

Ienuprul comun, Juniperus communis, este un copac conifer vesnic verde, care poate creste pana la 10 metri inaltime si poate trai timp de 200 de ani. Coaja copacului este gri-maro, in timp ce crengile copacului sunt maro roșcat. Frunzele de ienupar sunt asemanatoare cu acul, cu puncte intepatoare si au culoarea verde. Copacul produce flori masculine si feminine. Florile de sex masculin sunt mici si galbene si cresc in apropierea varfului ramurilor, in timp ce florile feminine sunt verzi si în cele din urma evolueaza in fructul purpuriu al copacului. Fructul este un con in forma de fructe de padure, care este carnos și aromat. Uleiul esential doTERRA Juniper Berry este extras din fructele plantei de ienupar.

Compozitia Chimica a Uleiului de Ienupar de la doTerra.

Componente chimice principale: α-pinen, sabinen

Unul dintre principalii constituenti chimici gasiti in uleiul esential de Juniper Berry este alfa-pinenul. Alfa-pinenul este o monoterpina care, datorita proprietatilor sale chimice, poate ajuta la echilibrarea si calmarea emotilor atunci cand este utilizata aromatic. O alta componenta chimica principala gasita in uleiul de Ienupar este sabinenul. Pentru mai multe informatii despre componentele chimice gasite in uleiul de Ienupar sau alte uleiuri esentiale, vizitati blogul de stiinta doTERRA.

Uleiuri care se amesteca bine cu Uleiul de Ienupar de la doTerra.

Acest Ulei Esential de Ienupar se amesteca bine cu uleiurile de citrice Lime, Lamaie, Bergamota, Portocala Salbatica, Amestecul CitrusBliss și Chiparos, Cedar, Santal, Lavanda, Melaleuca (Tea Tree), Lemongrass, Salvie si Vetiver pentru difuzie.

Similar Posts

Lasă un răspuns