Cosmetice Naturale din Grădină, Fara Conservanti

cosmetice naturale

Despre produsele cosmetice naturale de la Grădina cu Dragoste, noi personal le folosim de mai bine de 5 ani, nu le-am folosit pe toate. Dar am să povestesc câte ceva, despre cele pe care le-am folosit și le vom folosi în continuare.

Aceste cosmetice organice din grădina sunt absolut magice, datorită efectelor pe care le-am văzut și le-am simțit pe pielea noastră. Efortului depus de creatoarea lor și ingredientele 100% naturale pe care le folosește: Extracte uleioase din plante medicinale, fructe, pulbere de flori, rășini de arbori tamaduitori, uleiuri esențiale de la doTerra și minunați ale stupului acestea aducând numeroase beneficii pielii, dar și întregului organism. 

Dacă și Tu crezi că natura vindecă trup și suflet, vă recomandăm cu drag să încercați pe pielea voastră următoarele cosmetice din natură de la Grădina cu Dragoste pe care le folosim.

Cosmetice Naturale Fara Conservanti, Doar cu Ingrediente din Natura

Cosmetice Naturale

Pastă Bebe cremă naturală anti iritații cu oxid de zinc

O să încep cu Pastă Bebe, fiind prima cremă pe care am comandato de la Grădina cu Dragoste, o căutasem multă vreme, să fie 100% naturală, fără conservanți, aluminiu sau fel și fel de chimicale. O căutăm pentru Alex Jr. având pielea mai sensibilă și datorită umezeli din cauza scutecelor, pielea era foarte iritată. Având efecte vindecătoare și protectoare, am început să o folosim pentru tot felu de probleme, arsuri, mușcături de insecte și iritații.

Crema Naturala pentru Bebelusi

Această crema antiiritati conține doar ingrediente naturale: extract uleios la rece din gălbenele, mușețel, sunătoare, cătină; ulei de măsline și germeni de grâu presat la rece, oxid de zinc și ceară de albine. Protejează pielea bebelușilor (dar și a adulților) împotriva iritațiilor provocate de scutece, de umezeală excesivă și de reacții alergice. 

Crema și Uleiul cu Protecție Solară 100% naturală, doar cu ingrediente din natură.

Protectie Solara Naturala

Soarele este benefic , iar razele lui ne încălzesc, protecția solară fiind necesară în orice perioadă a anului, în mod special vara când razele sale sunt mult mai intense. Dacă punem pe pielea noastră și a copiilor noștrii loțiuni și creme cu uleiuri sintetice, aluminiu, parabeni, mai mult o vor afecta și chiar îmbolnăvi . Tot ce punem pe piele este absorbit în sânge.
Noi și prietenii noștri folosim gama de produse cosmetice naturale și magice ~ Grădina cu Dragoste ~ datorită sinergiei uleiurilor și a substanțelor extrase din plantele medicinale. Așa cum spune și sloganul creatoarei acestor produse 

” Pune pe pielea ta doar ceea ce poți mânca.” 

Crema are și rol regenerator, antiseptic cutanat, emolient, nutritiv și protector față de radicalii liberi. 

Conține: gălbenele, mușețel, cătină, ulei de germeni de grău și de susan presat la rece, oxid de zinc, unt de cacao , ceară de albine toate 100 % naturale!

Pe magazinul nostru online gasiti o gama larga de produse cosmetice bio handmade

O sa va povestec mai multe despre aceste produse Va urma…

 

Cosmetice Naturale Handmade Romanesti 100% Organice

Cosmetice Naturale Handmade

Produse Cosmetice Naturale Handmade in Romania, din extracte de plante medicinale si alte minunatii ale naturii

Cand vine vorba de cosmetice naturale, este greu sa stii in care branduri poti avea incredere. Multe produse pretind a fi naturale, dar contin ingrediente sintetice potential daunatoare. Pentru o gama de cosmetice de inalta performanta, care sunt facute din ingrediente naturale, organice si non toxice, Mihaela Stamate de la Gradina cu Dragoste este alegerea noastra de Top.

Produsele cosmetice naturale au explodat in ultimii ani. Toata lumea vorbeste despre „Cosmetice Naturale Handmade„, deoarece oamenii au devenit mai constienti de efectele adverse ale anumitor produse chimice, sintetice care se gasesc adesea in cosmeticele de pe piata.

Atentie la produsele „Naturale” !

Cea mai mare diferenta intre cosmeticele naturale si cele sitetice sunt ingredientele. Cele mai multe cosmetice sitetice contin substante precum SLS, Conservanti, Parabeni. Potrivit studiilor, pielea ta poate absorbi pana la 64% din ceea ce ai pus pe ea. Daca gasiti aceasta informatie folositoare, probabil ca este timpul sa treceti pe naturale.

Din pacate, din cauza lipsei de reglementare in industria de cosmetice din EU, multe produse etichetate „natural”de fapt inca contin substante chimice sintetice. Chiar si atunci cand facem cercetarile noastre, am constatat ca nu a fost intodeauna usor sa obtineti raspunsuri definitive cu privire la ce ingrediente au fost folosite in unele branduri.

Cosmeticele naturale Gradina cu Dragoste

Produsele nu pot fi etichetate „organic” decat daca sunt Certificate Organic, ceea ce insemana ca sunt cel putin 95% formate din ingrediente organice care au fost cultivate si produse fara ingrasaminte sintetice, pesticide, hormoni sau antibiotice si formulate fara OMG-uri, parfumuri sintetice sau nanoparticule.

Produsele Cosmetice de la Gradina cu Dragoste, sunt facute Handmade in Romania din extracte de plante, flori, fructe, uleiuri esentiale de la doterra si minunatii ale stupului. Aceste cosmetice naturale de la gradina cu dragoste nu contin chimicale sintetice, SLS-uri, Parabeni sau Conservanti.

Alte produse