Cosmetice Naturale Handmade
Cosmetice Naturale

Cosmetice Naturale Handmade Romanesti 100% Organice

Produse Cosmetice Naturale Handmade in Romania, din extracte de plante medicinale si alte minunatii ale naturii Cand vine vorba de cosmetice naturale, este greu sa stii in care branduri poti avea incredere. Multe produse pretind a fi naturale, dar contin ingrediente sintetice potential daunatoare. Pentru o gama de cosmetice de inalta performanta, care sunt facute…

Produse Cosmetice Naturale Handmade in Romania, din extracte de plante medicinale si alte minunatii ale naturii

Cand vine vorba de cosmetice naturale, este greu sa stii in care branduri poti avea incredere. Multe produse pretind a fi naturale, dar contin ingrediente sintetice potential daunatoare. Pentru o gama de cosmetice de inalta performanta, care sunt facute din ingrediente naturale, organice si non toxice, Mihaela Stamate de la Gradina cu Dragoste este alegerea noastra de Top.

Produsele cosmetice naturale au explodat in ultimii ani. Toata lumea vorbeste despre “Cosmetice Naturale Handmade“, deoarece oamenii au devenit mai constienti de efectele adverse ale anumitor produse chimice, sintetice care se gasesc adesea in cosmeticele de pe piata.

Atentie la produsele “Naturale” !

Cea mai mare diferenta intre cosmeticele naturale si cele sitetice sunt ingredientele. Cele mai multe cosmetice sitetice contin substante precum SLS, Conservanti, Parabeni. Potrivit studiilor, pielea ta poate absorbi pana la 64% din ceea ce ai pus pe ea. Daca gasiti aceasta informatie folositoare, probabil ca este timpul sa treceti pe naturale.

Din pacate, din cauza lipsei de reglementare in industria de cosmetice din EU, multe produse etichetate “natural”de fapt inca contin substante chimice sintetice. Chiar si atunci cand facem cercetarile noastre, am constatat ca nu a fost intodeauna usor sa obtineti raspunsuri definitive cu privire la ce ingrediente au fost folosite in unele branduri.

Cosmeticele naturale Gradina cu Dragoste

Produsele nu pot fi etichetate “organic” decat daca sunt Certificate Organic, ceea ce insemana ca sunt cel putin 95% formate din ingrediente organice care au fost cultivate si produse fara ingrasaminte sintetice, pesticide, hormoni sau antibiotice si formulate fara OMG-uri, parfumuri sintetice sau nanoparticule.

Produsele Cosmetice de la Gradina cu Dragoste, sunt facute Handmade in Romania din extracte de plante, flori, fructe, uleiuri esentiale de la doterra si minunatii ale stupului. Aceste cosmetice naturale de la gradina cu dragoste nu contin chimicale sintetice, SLS-uri, Parabeni sau Conservanti.

Similar Posts

Lasă un răspuns