Parfumuri pentru barbati
Ghid Uleiuri Esentiale

Cauti cadou pentru “El”? 6 Parfumuri pentru barbati din uleiuri esentiale

Cauti un cadou pentru soț, tata sau pentru un barbat special. 6 Parfumuri pentru barbati cu arome speciale Foloseste uleiuri esentiale pentru a crea amestecul perfect pentru el. Am pregatit 6 retete, una dintre ele sigur se potriveste si pentru “el”. Iata 6 retete simple de parfumuri pentru barbati cu arome lemnoase de munte,nu am…

Cauti un cadou pentru soț, tata sau pentru un barbat special. 6 Parfumuri pentru barbati cu arome speciale

Foloseste uleiuri esentiale pentru a crea amestecul perfect pentru el. Am pregatit 6 retete, una dintre ele sigur se potriveste si pentru “el”.

Iata 6 retete simple de parfumuri pentru barbati cu arome lemnoase de munte,nu am vrut să fac toate rețetele elaborate pentru parfumuri pe care le-am găsit online. Așa că am venit cu aceste amestecuri de uleiuri esențiale simple, ușoare, care sunt perfecte!

In plan pentru o sticluta de 10 ml cu roll folosesc aproximativ 10-15 picaturi de uleiuri esentiale apoi umplu restu sticlei cu ulei fractionat de cocos sau de migdale dulci sau chiar si cu apa.

Parfumuri pentru Barbati din Uleiuri Esentiale

Parfumuri pentru Barbati cu arome lemnoase

  • Amestecati 3 picaturi de ulei esential lemn de santal si 7 picaturi de lemn de cedru intr-un recipient de 10 ml si completati cu ulei fractionat de cocos, ulei de migdale sau apa.
  • Amestecati 4 picaturi de ulei esential de santal cu 6 picaturi de ulei esential de tamaie impreuna cu ulei fractionat de cocos, migdale dulci sau apa intr-o sticluta cu roll.

Parfum briza majestica.

2 picaturi de ulei de brad, 3 picaturi de ulei de pin, 3 picaturi de ulei de cedru siberian, 2 picaturi Ylang Ylang si 5 picaturi de ulei esential de tamaie (Frankincense)…

Parfum natural cu aroma de citrice

5 picaturai de ulei de patchouli si 5 de ulei esential de portocala salbatica…

Parfum revigorant pentru barbati

3 picaturi de ulei esential de patchouli 3 de cedru si 3 de menta creata (Spearmint)

Parfum energizant cu cedru siberian

6 picaturi de Amestec de uleiuri esentiale Balance doTerra si 4 de lemn de cedru.

Aceste parfumuri sunt 100% naturale, sunt usor de facut si au un miros fantastic

Similar Posts

Lasă un răspuns