Colici la Bebelusi Remedii Naturiste
Ghid Uleiuri Esentiale

Colici la Bebelusi Remedii Naturiste cu Uleiuri Esentiale

Colici la Bebelusi? Iata cateva remedii naturiste cu uleiuri esentiale Cand vine vorba de colici la bebelusi este bine sa le faceti masaj usor pe burtica, sa faceti exercitii de tip bicicleta, dar cateodata toate is in zadar. Ori de cate ori am simitit o stare de disconfort a copiilor mei, pe langa masaje si…

Colici la Bebelusi? Iata cateva remedii naturiste cu uleiuri esentiale

Cand vine vorba de colici la bebelusi este bine sa le faceti masaj usor pe burtica, sa faceti exercitii de tip bicicleta, dar cateodata toate is in zadar. Ori de cate ori am simitit o stare de disconfort a copiilor mei, pe langa masaje si exercitii o baie calda cu ceai de musetel si ulei esential de lavanda doTerra a fost suficient pentru a calma situatia.

Pentru colici la bebelusi va recomand uleiurile esentiale Ghimbir, Lavanda, Musetel Roman, Portocala Salbatica si Muscata (Geranium).

Colici la Bebelusi Remedii Naturiste cu uleiuri esentiale pentru colici la bebelusi

Aplicati prin masaj usor pe stomac si spate Amestecul cu lavanda, portocala sălbatică și musetelul roman pentru colici, constipatie si agitatie

Aplicati prin masaj usor pe stomac si spate cate o picatura de ulei esential de Musetel Roman, Lavanda si Muscata(Geranium) in combinatie cu doua linguri de ulei de migdale .

Cosmetice naturale pentru bebelusi cu uleiuri esentiale

Similar Posts

Lasă un răspuns