Remediu Natural Impotriva Durerilor Reumatice
0
Remediu Natural Impotriva Durerilor Reumatice

Remediu Natural Impotriva Durerilor Reumatice

Incercati cu incredere remediu natural impotriva durerilor reumatice Crema antiinflamatoare Ardei Iute și Untul Pamantului facuta de Mihaela Stamate.

Aceast crema antiremuatica este creat dorind sa aline durerile remuatice, lombare is nevralgiile aparute in diferite zone ale corpului. Datorita subtantelor active ale platelor extrase la rece din acasta crema poate ajunge la calmarea durerilor date de-o proasta circulatie a sangelui, de o rigiditate generala, entorse si de sciatica.
In acelas timp hraneste pielea si o lasa moale, cu un parfum natural si binefacator din uleiuri esentiale pure. Aplicati direct pe zona afectata de 2 – 3 ori pe zii.

Ingrediente: Ardei Iute, Untul Pământului, Ienupăr, Rozmarin, Rășina de conifere, Uleiuri esentiale pure.

Ardei Iute: principiile active au rol eupeptic, rubefiant, revulsiv- ceea ce ajută la combaterea durerilor reumatice, nevralgice, lumbago. Extractul de ardei roşu dă o senzaţie uşoară de încălzire şi în acelaşi timp stimulează circulaţia sângeluiîn articulaţiile dureroase.

Untul Pământului: i se atribuie proprietăți, antireumatice, antiinflamatorii. Se foloseste la tratarea reumatismului, gutei, contuziilor, echimozelor.

Ienupăr: s-au folosit acele și galbulele ( impropriu numite fructe) și am realizat o extracție superioară din acestea fiind un foarte bun adjuvant în tratarea reumatismului, nevralgiilor, gutei și stimularea circulației periferice

Rozmarin: are proprietăți cu un spectru larg, printre care și antireumatice, fiind folosit atât intern cât și extern. Principiile active din frunze au proprietăți antiseptice, coleretice, colagoge, diuretice, antigonadrotope. Stimulează secreția bilei și eliminarea ei în intestin. Uleiul volatil ajuns în plămân prin inspirație se resoarbe, ajunge în sânge, și prin el la sistemul nervos central, exercitând un efect psihostabilizant, fără a imprima o stare euforică. Contribuie la îmbunătățirea irigării și oxigenării cerebrale.

Rășina de conifere: are acțiune antiinflamatoare, antiseptică, reconfortantă, antioxidantă, antirid, cicatrizantă.

 

Atenție!!!  Conţine ardei roşu iute, după utilizare spălaţi  bine mâinile! Evitaţi contactul cu ochii, nasul, gura, şi alte zone sensibile.

Este bine să testaţi pe o porţiune mică de piele, înainte de a aplica crema  !

Leave a Comment

Your email address will not be published.

X