Noua medicină germană și uleiurile esențiale
Ghid Uleiuri Esentiale

Noua medicină germană și uleiurile esențiale

De ce nouă medicină germană și uleiurile esențiale merg mâna în mâna ?! Atunci când vorbim de nouă medicină germană, unul din scopurile primare este identificarea și rezolvarea conflictului care a dus la simptomatologia specifică. Să identificăm conflictul poate fi ușor, dar rezolvarea lui presupune gestionarea unor emoții puternice, adesea de ura, de frustrare, de…

De ce nouă medicină germană și uleiurile esențiale merg mâna în mâna ?!

Atunci când vorbim de nouă medicină germană, unul din scopurile primare este identificarea și rezolvarea conflictului care a dus la simptomatologia specifică. Să identificăm conflictul poate fi ușor, dar rezolvarea lui presupune gestionarea unor emoții puternice, adesea de ura, de frustrare, de neputință sau de neiertare.

Pentru că uleiurile esențiale au capacitate uimitoare în a ne ajută să depășim sau să confruntăm cele mai puternice emoții. Va las mai jos o listă din care vă puteți inspira, puteți combina și puteți lasă instinctul să vă ghideze. Iar dacă aveți experiențe deosebite legate de cum ați gestionat situații / întâmplări cu puternic impact emoțional, atunci vrem le împărtășiți cu noi ✨????

Sursă: Emotions & Essential oil book

Similar Posts

Lasă un răspuns