Promoțiile lunii Noiembrie la doTerra
Ghid Uleiuri Esentiale

Promoțiile lunii Noiembrie la doTerra

A sosit luna noiembrie! Ce alt mod mai bun de a începe luna decât cu oferte exclusive? Profită din plin de cele mai avantajoase oferte de la doTERRA. Produsul lunii – Grapefruit alb (5 ml) – ofertă limitată Denumirea de grapefruit alb este dată de culoarea albă a cojii, din care se obține uleiul, prin presare…

A sosit luna noiembrie! Ce alt mod mai bun de a începe luna decât cu oferte exclusive? Profită din plin de cele mai avantajoase oferte de la doTERRA.

Produsul lunii – Grapefruit alb (5 ml) – ofertă limitată

Denumirea de grapefruit alb este dată de culoarea albă a cojii, din care se obține uleiul, prin presare la rece. Are caracteristici similare cu cele ale altor varietăți de grapefruit și este cunoscut pentru capacitatea sa de a binedispune. Pentru a te revigora dimineața, adaugă una-două picături de ulei de grapefruit alb la smoothie-ul tău! Aroma revigorantă a grapefruit-ului alb te va pregăti cu siguranță pentru ziua care te așteaptă. 

Primește GRATUIT Grapefruit alb (5 ml) efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 noiembrie 2020. Oferta este pentru un interval limitat și în limita stocului disponibil! 

10 % reducere – Magnolia Touch (magnolie) (10 ml) 

Magnolia produce flori utilizate în practicile medicale tradiționale chinezești pentru a contribui la atingerea stării de echilibru a organismului. Uleiul esențial de magnolie are o aromă fructată și florală care poate favoriza calmarea și alinarea. Realizat prin combinarea cu Ulei de cocos fracționat, Magnolia Touch (Magnolie) are efecte de hidratare și calmare a pielii. Adaugă-l la rutina de îngrijire zilnică, pentru a-ți menține pielea curată și hidratată.    

Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte. 

Înscrie-te și tu la doTerra și beneficiază de 25% reducere la toate produsele, puncte pentru fiecare produs cumpărat care pot fii folosite ulterior pentru a achiziționa mai multe produse, bani înapoi pe transport în puncte, oferte și alte promoții lunare.

Similar Posts

Lasă un răspuns